Herrer A: Burba ordnet uavgjort!

Moss FK- Bærum SK 2-2 (2-0)

Mer ball- men vi skaper ingen verdens ting offensivt!

Vi starter kampen oppløftende. Rett nok skaper vi ingen sjanser de første 10 minuttene, men vi har mest ball og presser Moss bakover. Oppløftende sett hvordan vi ikke har prøvd/fått til det så langt i sesongen!

Så i det 11 minutt kommer vi til sjanse når Eng Strang legger inn, men Ilolo står litt for skrått og avslutter utenfor.

Vi er mest på Moss sin halvdel, og får 3 cornere det første kvartet. Dessverre så er alle tre dårlig slått (lavt på første). Så her er det noe å trene på, evt bytte cornerlegger?

Så stopper kampen veldig opp. Skadeavbrekk og tilsyn med mer. Ut fra ingenting så går ballen hurtigere enn noen gang til nå i kampen. Det er de gule med små g (altså Moss) som står for dette gode angrepet. Alene med Sondre i vårt mål, så kommer Eng Strand og veksler bedre enn Sven Kramer fra ytre til indre. Med det hindrer hamarsingen en baklengs!

Eng Strand skjærer inn og takler perfekt!

Så må Haldorsen ut med skade, vi rokerer litt om og Arvesen kommer inn.

Etter 27 minutter så skaffer Ilolo oss ett frispark fra farlig skrått hold. Dessverre så slår vi vår fjerde strake ELENDIGE dødball. Dette er rett og slett ikke bra. Alle fire er svakt lavt og rett på førsteforsvarer.

Så vondt blir til verre når Moss skårer 0-1 når vi er uheldige med en klareringen. Det gjør vondt, men vi er med i kampen. Dog så er melodien nok en gang at vi ikke skaper noen verdens ting offensivt. Så gjør vi det ikke lettere for oss når vi i tillegg slår elendige dødballer.

Trøsten er at det er 60 minutter igjen.

Nå er Moss bedre, og til forskjell fra oss så skaper de (halv)-sjanser. Så det er kanskje ikke noe å si at de leder 1-0?

Som blir til 2-0 rett før pause. Rett nok småvarmt i Moss, men dette var kalddusjen vi ikke trengte.

Kalddusj rett før pause

Forskjellen på lagene kommer tydelig frem: Det er fordi vi ikke skaper noe offensivt, mens Moss får godt betalt.

Innledningen gir lite grunn til håp. For når vi har ball siste 1/3 så angriper vi verken rett på eller søker avslutning. Det blir støtte på siden eller bakover. Slikt blir det lite sjanser av, enda mindre mulighet for skåring. Som vi trengte.

Resultatet påvirker kamper. Det er et mantra som stemmer. For det er ikke all verden vi tror utpå her. Det er halvveis på begge lag, dog så skal det sies at hjemmelaget spiller på resultat. Så de er «smartere» i form av å drepe tid.

Etter 62 min så blir corneren godt slått, og Zalo er kongen i lufta. Den heades kontant i gåll! 1-2 med +- 30 minutter igjen. Vi har snudd 0-2 før i år (Vålerenga 2), så vi har det i oss.

Zalo tenner håpet med et kontant hodestøt!

Kampen åpner seg nå. Vi er nærmest som «nyfrelste» å regne, mens Moss benytter seg av rom som vi naturlig nok avgir i jakt på nok en skåring.

Vi avslutter nå, og i det 70 min er Ilolo nære. Skuddet blir blokka til corner. Før Frøysa minuttet etterpå avslutter på keeper. Nå velger vi i alle fall å fyre av gårde!

Moss står for noen overganger, mens vi er nære etter 82 min når vi setter ballen i stolpen fra kort hold. Det er lite som tydet på at vi skulle komme tilbake, men moralen er bedre enn selve (offensive) spillet.

Klajdi Burba skårer ut fra veldig lite og vi takker og bukker. 2-2 på overtid vitner om lagmoral!

Summa Summarum

Vi skaper lite i 1.omgang, og Moss er i tillegg veldig effektive. Så til pause går vi på stillingen 0-2. Kaldusj i +20 grader

Så løsner det noe i 2.omgang, og det er vår tur til å være effektive. Begge mål på hodestøt og det vitner om god lagmoral at vi fighter inn 2-2 på overtid ved Klajdi Burba!

De tydelige kampfakta:

Moss FK- Bærum SK 2-2 (2-0)

Laget: Midtgarden- Eng Strand- Slemdal (K) – Grimstad- Haldorsen- Hauger- Frøysa- Sørensen- Sjøl- Vedvik- Ilolo

Bytter: Arvesen inn for Haldorsen (28 min), Zalo inn for Eng Strand (46 min), Thorberg inn for Hauger (79 min), Burba inn for Ilolo (79 min), Agelin inn for Sjøl (79 min).

Mål: 1-0 Moss (selvmål), 2-0 Moss, 1-2 Zalo 62 min, Burde 90 min

Gule kort: Eng Strand (3 gule- en unna karantene), Ilolo, Slemdal (3 gule- en unna karantene),

Tilskuere: 405