Herrer A: 80 gode minutter ga et poeng

Bærum SK- Levanger FK

Etter en god defensiv, men svakere offensiv, kamp mot Notodden så ventet serierunde to oss denne regntunge lørdagen midt i fellesferien. Motstander var Levanger. Et lag vi ikke har møtt så ofte. Tilbake i 2015 (OBOS) så endte kampene med 3-2 seier hjemme, før vi gikk på en blemme med 1-4 tap borte.

Fra sin første kamp så hadde bortelaget ikledd hvitt og rødt fått med seg en uavgjort hjemme mot Rosenborgs 2.lag.

Fremgang offensivt!

Vi viser oppløftende takter offensivt fra første spark. Vel, fra spark nummer tre (Levanger startet med ball). Det hadde vi savna bort på Notodden, så godt å se fremskritt. Kampen er i og for seg jevn, men vi spiller mer og bygger opp brukbart. Det som viser seg å mangle er sluttproduktet.

Vi har 1.omgangs største mulighet, men Alexander Rønning-Olsen blåser ballen høyt over fra ca 16 meter. Så når vi står i kioskkø med korrekt avstand, så er vi betinget optimister foran de siste 45 minuttene.

Fremdrift!

Nesten gir ingen sigar!

Angrepsspillet vårt viser gode tendenser, mens defensivt så har vi tilsynelatende god kontroll. Jo lengre omgangen skrider av sted, jo mer go`følelse har vi vi på tribunen om tre poeng!

Sett fra forrige kamp, så har vi mer struktur i presset og vi gjenvinner ballen kjapt. Godt ettertrykk etter det visstnok på fagterminologien. Så det bygger seg opp nesten et «power-play» halvveis ut i 2.omgang. Dessverre så mangler avslutningen. Det er konturer, men intet maleri av Rembrandt vi er vitne til.

God defensiv kontroll i 80 av 90 minutter

Så holder det på å ryke…

…for om vi satt noen feriekroner på hjemmeseier hos Norsk Tipping, så blir håp snudd til frykt for tap de siste 10 minuttene. Da:

* løser strukturen vi har holdt seg opp

* større andel personlige feil

Kombinasjonen er at vi kunne tapt en kamp vi er bedre i 80 av 90 minutter. Levanger kommer til de største sjansene, så Fru Fortuna fortjener en ekstra takk når vi på hjemveien stempler inn Lotto-kupongen på nærmeste bensinstasjon!

Alt i alt: Et steg videre! Defensivt trygge i de første 80 minuttene, mens offensivt så tar vi to steg frem. Mer ball, bedre bevegelser. Det gjelder bare å skyte som Simo Hayha!

Kampfakta:

Bærum SK- Levanger FK 0-0

Laget: Sondre Golden Midtgarden-Lasse Haldorsen-Aaron Kiil Olsen-Nicolay Grimstad-Erik Frøysa-Jan Aubert-Alexander Rønning Olsen-Daniel Berg-Markus Kaasa-Kristoffer Sørensen

Bytter: 72 min Rønning Olsen UT- Attila INN…Haldorsen UT-Sjøl INN…

79 min Sørensen UT- Tveit Rønning INN…

89 min Kaasa UT-Rogulj INN

Gule kort: Haldorsen og Kaasa

Rødt kort:

Bærums beste: Erik Frøysa

Tilskuere: 98 stk og en hund.

Erik Frøysa ble banens beste!