Herrer A: 3-1 tap i årets siste kamp

Hødd – Bærum 3-1 (1-0)

Vi satt kurs for Ulsteinvik og motstander Hødd i årets siste kamp for vår del. Vi kunne beholde 9.plassen om vi gjorde det samme eller bedre enn Moss. Mens Hødd for sin del ville bli nr 2 uansett utfall av dagens kamp.

Så kan man fylle inn klisjer om «ære» etc om man føler for det.

Flott anlegg!

Hødd vassest

Vi er greit med i innledningen, og de 852 som sto opp tidlig nok for å se kampen er nok skjønt enige om at underholdningen ikke var all verden. Dog så opererer ikke Hødd med refusjon. Allikevel fikk de se et hjemmelag som var nærmest. Jo lengre omgangen tikket av sted, jo nærmere kom hjemmelaget kampens første mål.

Så er det bittert for vår del at det skjer i sluttminuttene, men alt i alt så er det ikke noe å skrive en ph.d-avhandling om at de blå skåra på tampen. Før målet kom til slutt (42 min), så var det innlegg som virket som oppskriften på mål. Langs bakken eller i lufta så var Hødd nære gang på gang. Når målet kom var det innlegg og et hodestøt der vi ikke henger ikke.

De siste 45- et nivå opp!

Vi er mer med i 2.omgang. Rett nok er Hødd først frempå, men Midtgarden redder unna. Så forsøker vår egen Arvesen seg med et langskudd som reddes. Dog skulle «Arve» komme på skåringslista like etterpå! For en crosser fra Haugen ut til Haldorsen finner Arvesen i feltet, som legger den kontrollert nede ved motsatt stolpe!

1-1 etter 60 minutter!

Arvesen skårte vårt mål!

Så skrur Hødd opp tempoet og med en sluttspurt kommer sjanser, og dessverre for oss, to baklengs i sluttminuttene. Først setter Hjelmeseth sitt andre for kampen, før Rise skårer på straffespark i kampens siste minutt.

Summa Summarum

En kamp for vår del der vi står godt defensivt og har en god bakre skanse i Midtgarden. At det kommer en på slutten av 1.omgang er fortjent nok ut ifra sjanser skapt. Vi viser lovende takter i starten av 2.omgang og utligner ved Arvesen.

Så kommer det to baklengs på tampen. Som sagt, ut ifra hva som ble skapt ikke er all verdens å si på.

Kampfakta:

Laget: Midtgarden- Sjøl- Zalo- Grimstad- Eng Strand- Haugen- Hauger- Thorberg- Sørensen- Grønner – Arvesen

Bytter: Haldorsen inn for Sjøl (46 min), Amer inn for Thorberg (71 min), Øigarden inn for Midtgarden (71 min)

Mål: 1-0 (42 min), 1-1 Arvesen (60 min), 2-1 (82 min), 3-1 (90 min).

Gule kort: Eng Strand

Tilskuere: 852