G01 Om oss

Årgangen består av to lag; Elite med 18 spillere og et utviklingslag med 27 spillere. Gruppen bedriver helårs fotballaktivitet med ulikt aktivitetsnivå. Elite er i aktivitet 3-4 ganger i uken hele året mens Utvikling har 2-3 aktiviteter i uken, i tillegg kommer kamper. Begge lagene har engasjerte spillere som spiller godt sammen og tar vare på hverandre. Forskjellen mellom lagene er i første rekke hvor hardt man vil satse og hvor mye tid man ønsker å bruke på fotball. Mange av spillerne har spilt siden barnefotballen i Bærum Sportsklubb, og flere spiller har tilkommet den siste tiden fra omkringliggende klubber etter hvert som de ser at tilbudet har blitt bedre og lagene har utviklet seg.

Elite stiller strenge krav til ferdigheter og egeninnsats, og har et tett program med cup’er. Elite-nivået krever således mye fra både spillere og foreldre.

Utviklingslaget stiller også krav til innsats og lagånd, og forventer at spillerne har ambisjoner om å bli bedre. Det siste året har gruppen utviklet seg mye og fått tilsig av mange gode og engasjerte spillere. Resultatene har ikke latt vente på seg og spillerne opplever en selvforsterkende effekt gjennom egen mestring og god lagånd.

Nedenfor kan man lese mer om hvert lag. Er du interessert i å spille for Bærum SK sin 2001-årgang så finner du kontaktpersoner for hvert av lagene nedenfor.

Elite

«informasjon kommer»

 

Utvikling/bredde

g01_02-oppmote

G01/02 – en dedikert gjeng selv i øsende regnvær

Laget består av engasjerte spillere fra årstrinnene 2001 og 2002. Hver for seg hadde lagene tidligere for få spillere til å oppnå stabilitet på treninger og stille til kamp uten å låne spillere. Derfor valgte man forsøksvis å slå sammen lagene, noe som har vist seg å være en suksess. 2002-spillerne hevder seg like godt som 2001-spillerne selv om det i starten kunne virke noe utfordrende for den yngre årgangen å måtte spille ett år opp i serien. Nå ser vi at aldersforskjellen ikke er noe problem, og det er ikke lett å se hvem som tilhører hvilken årgang.

Trener Massimo er en av gutta, inspirerer og sprer glede. Han er emosjonell og hele Bærum Sportsklubbs fargeklatt. Det sosiale er viktig og alle må være lagspillere på alle områder.

Det sammenslåtte laget har også gjort at vi har fått en større og mer engasjert samling foreldre på sidelinjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *