Gutter 2001

JD_G01LagbildeG2001 Sats 2

Sportsklubbens G2001-årgang er en satsningsgruppe med ca 32 spillere. Gruppen bedriver helårs fotballaktivitet, men med naturlig ulik belastning og aktivitetsnivå. Satsningsgruppen er i aktivitet 3-4 ganger i uka hele året + kamp.

Av årgangens spillere har rundt halvparten spilt barnefotball i Bærum Sportsklubb, mens de øvrige har tilkommet den siste tiden fra omkringliggende klubber på grunn av ønske om best mulig fotballtilbud. Bærum G01s satsningsgruppe har for 2016 to lag i seriespill, som spiller henholdsvis G15 1.divisjon og G15 3.divisjon.

Ved en slik organisering av satsningstilbudet har man konstant kamp om plasser og posisjoner, som hever nivåer og kvaliteter og hensyntar at gutta faktisk utvikler seg i forskjellig tempo både fysisk, mentalt og fotballferdighetsmessig. Klubben har engasjert meget kompetente trenere for satsningsgutta, mens lagledere og øvrige støtteapparatroller dekkes av engasjerte foreldre.

Hovedtrener G2001 Elite er Jan Derek Sørensen og lag 2 trenes av Massimo.

For 2016 stiller vi lag til Notodden Elite cup, IberCup Scandinavia, Odd BDO Elite cup, OBOS Cup bl.a.

Foruten et knallsterkt sportslig opplegg for gruppen, har vi også stor fokus på orden, disiplin og oppførsel – som skal være en elitegruppe verdig.

Satsningsgruppa har også etablert sterke sosiale relasjoner og bånd, og fremstår som en svært positiv, ryddig og inspirert gjeng fotballglade ungdommer – som gjerne møtes på stadion i helger og ferier for egentrening og aktivitet med eller uten ball.

Har du lyst å spille for Bærum SK G2001?        

Ønsker du dialog om prøvespill for vår satsningsgruppe eller har spørsmål til årgangen, ta kontakt med trenere/lagledelse på G01. Vi håper nysgjerrige spillere hensyntar både vår og nåværende klubbs interesser og gir seg til kjenne så raskt som mulig – slik at planlegging for 2016 skal blir enklere for alle parter. Prøvespill og rekruttering vil kunne skje til både G01.Elite og G01.2, avhengig av prøvespillernes nivå, ambisjon og ønske.

Følge oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/bskg2001.

G2001s blogg brukes for daglig informasjon om trening, kamper og lignende og finnes på http://g01bsk.blogspot.no

Sammen med fotball-glade gutter ser vi også frem til å møte engasjerte og oppmuntrende foreldre/foresatte eller andre voksne som kan tenke seg å bidra, eller som rett og slett bare vil være med å heie på guttene. 🙂

Fin gjeng med fin buss på Kadettangen før avreise til LEGEA Elitecup 2015 på Notodden

Kampmat serveres på vei til Notodden, Biff stroganoff levert av Nobel Catering 🙂

Noe må man jo gjøre mellom kampene 🙂

Fornøyde gutter etter 6 – 1 over Glasgow Rangers 🙂

Bærum slår Fyllingsdalen fra Bergen 3-2, da blir det god stemning i bussen! 🙂

Saker om Gutter 2001 Sats:

 

[post-list category=g-01 numberposts=15 orderby=date order=desc show_image=true image_width=60 image_height=60 show_excerpt=true excerpt_length=25]