Om oss

G99 GledeLiteBærum G99 – Nasjonal Liga 2015

Norges Fotballforbund har sammen med Norsk Toppfotball besluttet at det i 2015 skal igangsettes en (pilot) Nasjonal Liga for G16. Det er 16 lag som skal spille i denne ligaen i 2015, og disse er hentet fra Tippeligaen sine G16 lag samt de best rangerte Obosliga lagene, ved starten av året. I denne ligaen har Bærum fått plass.

Serieoppsettet er gjort slik at det i vårsesongen vil være 7 kamper og det samme til høsten. De 16 lagene deles i 2 grupper (Østlandslagene + Nord Norge i den ene og lagene langs kysten fra Kristiansand til Trondheim i en gruppe). Det vil si at lagene vi skal møte nå i vår er Strømsgodset (h), Lillestrøm (b), Stabæk (h), Vålerenga (b), Bodø Glimt (b), Sarpsborg (h) og Tromsø (h).

Til høsten skal de 4 beste fra hver gruppe og de 4 dårligste fra hver gruppe møtes i en ny serie. Så da blir det med 4 nye lag fra «kysten» et sted i vår pulje…

SATS-gruppen til G99 Bærum Sportsklubb er en stor og svært aktiv gruppe. Det er i overkant av 30 spillere i gruppen, og alle satser hardt for å være et av Norges beste lag på årstrinnet. Gruppen har stort sett felles treningstider, men er delt i SATS 1 og SATS 2. Det er en trener pr lag samt en spillerutvikler, men trenerne jobber sammen i team.

Det er lagt opp til treninger 4-5 dager i uken i tillegg til kamper for SATS 1 og gjerne 3-4 treninger i uken for SATS 2 (se Treningstider). Treningene foregår stort sett utendørs gjennom hele året, med en frimåned i desember og program for egentrening i ferier. Kunstgresset på Kadettangen er oppvarmet, så det er fine forhold gjennom hele vinteren.

For å øke kunnskap og for å få mer allsidighet inn treningen, har vi i tillegg avholdt en del alternative økter med bl.a. mental trening, teknikktrening, fokus på skadeforebygging og rene sprint- / hurtighetstreninger. Disse øktene har vært ledet av eksterne trenere med spesialkompetanse innenfor de forskjellige områdene. I vintersesongen har det også vært en styrketreningsøkt i uken, med profesjonell trener.

I vintersesongen deltar lagene på flere innendørscuper. Bl.a. Lillehammercup, Mossecup og KFUMs Stopp Volden cup. Dette er både for å få jobbet spesifikt med teknikk og tempo på ball, men i tillegg også et morsomt avbrekk i den daglige treningen. Ellers har vi fokus på å spille mange treningskamper før sesongen begynner.

Like før sesongstart drar vi på treningsleir. De første årene var vi i Vildbjerg (Midtjylland), Danmark, med stor suksess. I 2014 dro vi til Vänersborg i Sverige. Og i 2015 har vi vært i Gøteborg i første halvdel av påskeferien. Treningsleiren har to formål: Mange og gode treninger med høy intensitet samt å bygge det sosiale i gruppa. På årets samling hadde vi 8 treningsøkter samt treningskamper. Førstelaget spilte 2-2 mot IFK Gøteborg mens andrelaget vant over G00 fra Bærum (som vi dro på treningsleir samen med).

I tillegg til Nasjonal Liga har vi i 2015 sesongen kvalifisert oss for G16 Interkrets spill (Oslo, Akershus og Østfold) og et lag som skal spille i 2. divisjon G16.

Litt historikk fra laget:

  • Finale i Danacup
  • Finale i Copa Cataluna (Barcelona)
  • Finale i Lillehammer cup, innendørs (både 2013 og 2014)
  • Vinner av Skeid Bianco Elitecup 2014
  • Finale i HamKam cup (nivå 2)
  • Finale i Lyn cup (både nivå 1 og 2)
  • Høsten 2014 kvalifiserte laget seg for G16 Interkrets, sesongen 2015


Vi har plass til flere spillere.

Har du lyst å spille for Bærum SK – G99 – ta kontakt med trenerne!

Vi kom til finalen i både Copa Catalunia og Dana Cup 2013. Dessverre tapte vi henholdsvis for et argentinsk og brasiliansk lag. Har du lyst til å prøve igjen neste år?

Vi kom til finalen i både Copa Catalunia og Dana Cup 2013. Dessverre tapte vi henholdsvis for et argentinsk og brasiliansk lag. forsideglede