Gutter 1999

G99 GledeLite
SATS-gruppen til G99 Bærum Sportsklubb er en stor og svært aktiv gruppe. Det er i underkant av 40 spillere i gruppen, og alle satser hardt for å være et av Norges beste lag på årstrinnet. Gruppen har stort sett felles treningstider, men er delt i SATS 1 og SATS 2. To trenere har ansvar for hvert sitt lag, men jobber i team.

Det er lagt opp til treninger 4-5 dager i uken i tillegg til kamper (se Treningstider). Treningene foregår stort sett utendørs gjennom hele året, med en frimåned i desember og program for egentrening i ferier. Kunstgresset på Kadettangen er oppvarmet, så det er fine forhold gjennom hele vinteren.

For å øke kunnskap og for å få mer allsidighet inn treningen, har vi i tillegg avholdt en del alternative økter med bl.a. mental trening, teknikktrening, fokus på skadeforebygging og rene sprint- / hurtighetstreninger. Disse øktene har vært ledet av eksterne trenere med spesialkompetanse innenfor de forskjellige områdene.

I vintersesongen deltar lagene på flere innendørscuper. Bl.a. Lillehammercup, Mossecup og Sprint Jeløy cup. Dette er både for å få jobbet spesifikt med teknikk og tempo på ball, men i tillegg også et morsomt avbrekk i den daglige treningen. Ellers har vi fokus på å spille mange treningskamper før sesongen begynner.

Like før sesongstart drar vi på treningsleir. De siste årene har vi vært i Vildbjerg, Danmark med stor suksess. I 2014 prøver vi noe nytt, og turen går til Vänersborg i Sverige. Treningsleiren har to formål: mange og gode treninger med høy intensitet samt å bygge det sosiale i gruppa. På årets samling skal vi ha 8-10 treningsøkter i tillegg til treningskamper.

I tillegg til å ha lag i 1. og 2. divisjon G15, skal vi i delta i OBOS cup og Adidas cup (som begge går over hele sesongen), Skeid Bianco Elite cup (2 nivå i mai), HamKam cup (2 nivå i september) og årets store reise – IBER cup i Portugal (29/6 – 6/7). Her stiller vi også med begge lagene.

I 2014-sesongen skal lagene spille seriespill som følger:

  • 1. laget i Gutter 15 år 1.div avd 01
  • 2. laget i Gutter 15 år 2.div avd 01

Litt historikk fra 2013 sesongen:

Vi kom til finalen i både Copa Catalunia og Dana Cup 2013. Dessverre tapte vi henholdsvis for et argentinsk og brasiliansk lag. Har du lyst til å prøve igjen neste år?

Vi kom til finalen i både Copa Catalunia og Dana Cup 2013. Dessverre tapte vi henholdsvis for et argentinsk og brasiliansk lag. Har du lyst til å prøve igjen i 2014?

  • Finale i Danacup
  • Finale i Copa Cataluna (Barcelona)
  • Finale i Lillehammer cup, innendørs (både 2013 og 2014)
  • Finale i Lyn cup (både nivå 1 og 2)
  • Finale i HamKam cup (nivå 2)forsideglede


Har du lyst å spille for Bærum SK – G99 – ta kontakt med trenerne!


Saker om Gutter 1999:

[post-list category=g-99 numberposts=15 orderby=date order=desc show_image=true image_width=350 image_height=250 show_excerpt=true excerpt_length=25]