G99: Velkommen til prøvespill for G16

Bærum Sportsklubbs satsningsgruppe for G99/G16 består av 32 spillere. Spillergruppen er delt i ett førstelag og ett andrelag som alle trener til samme tid på oppvarmet kunstgress. Sesongen 2015 stiller vi ett lag i G16 Interkrets og ett lag i 2. divisjon. I tillegg har vi ett 3. lag/breddelag som spiller i 3. divisjon. Årgangen har sterke resultater bak seg fra tidligere år med en 2. plass i Dana Cup 2013 som det store høydepunktet. Forrige sesong endte blant annet med en 2. plass i Lillehammer Cup klasse G15/16, vinner av Skeid Bianco Elite cup og «opprykk» til Interkrets 2015.

I 2015 er det planlagt diverse futsal-cuper, treningsleir i Gøteborg, NM, Adidas Cup, Obos cup og sommercup i England.

Trenerteamet består av 3 trenere, Marcus Bakke, Henrik Gagnås og Tim Søberg. Trenerteamet er assistert av en solid lagledelse med blant annet en teamleder, 2 lagledere, informasjonsansvarlig, turansvarlige, sponsoransvarlige og sosialansvarlige.

Interesserte spillere som antas å besitte akseptabelt ferdighetsnivå og tilhørende ambisjoner, ønskes derfor velkommen av G99 til å uforpliktende teste ut forholdene på Sandvika Stadion fremover.

Satsningsgruppen holder høyt aktivitetsnivå hele året, normalt 5-6 økter på oppvarmet kunstgress per uke – og vil bestå av 30+ ballglade spillere. Spillere i G99 Sats-gruppe vil også kunne få tilbud om deltagelse i klubbens talentprogram, som inkluderer trenings- og kamphospitering til sportsklubbens juniorlag (Interkrets og 1. divisjon) og rekruttlag (3. divisjon senior). Satsningskeepere mottar selvfølgelig tilbud om keepertrening i klubbregi 2 ganger per uke. Prøvespill og rekruttering vil kunne skje til både G99.1 og G99.2, avhengig av prøvespillernes nivå, ambisjon og ønske.

Vi ønsker alle interesserte velkommen til å ta kontakt med oss, men har samtidig behov for en ryddig prosess rundt prøvespill og eventuell overgang til sportsklubben. Skriftlig tillatelse fra nåværende klubb må derfor fremlegges Bærum SK i forkant av treningsstart. Eventuelt vil sportsklubben oversende varsel til nåværende klubb om spiller/foreldre foretrekker dette.

Ønsker du mer informasjon om Bærum SK G99 Satsningsgruppe eller mener deg motivert for en test på treningsfeltet, ber vi deg snarest sende en kort e-post til hovedtrener Tim Søberg på tim.soberg@dnb.no eller mobil 47270769, så vil hovedtrener ta kontakt med deg. Vi håper nysgjerrige spillere hensyntar både vår og nåværende klubbs interesser og gir seg til kjenne så raskt som mulig – slik at planlegging for 2015 skal bli enklere for alle parter.

Velkommen til satsningsfotball i Bærum Sportsklubb!