G99: Velkommen hjem!

Også mot Brasilianerne imponerte dere, og overrasket mange (dog ikke oss Bærum-fans): http://www.danacup.com/index.php/en/news/485-finals-b14-baerum-sk-vs-pequeninos-do-jockey

Tross brassenes fysiske overlegenhet var de ikke overlegen fotballteknisk. Vi ble på ingen måte overkjørte, og dere forsøkte innbitt og fokusert å spille Bærum-fotball. Flott å se på!! Utviklingen fra i fjor er formidabel. Dersom dere jobber like målrettet videre, trener like hardt i trening med mening – ja, da er ikke siste kapittel i G99s vei helt til topps skrevet.

Solid forsvarsjobb av Torkel!

Solid forsvarsjobb av Torkel!

 

Europas beste 99-målvakt?

Europas beste 99-målvakt?

 

Pause

Pause

 

99erne fra Brasil var "voksne menn". Takk for kampen Pequeninos do Jockey!

99erne fra Brasil var «voksne menn». Takk for kampen Pequeninos do Jockey!

 

Det skal ikke være lett å smile etter finaletap, men pokalen heves tappert over hodet.

Det skal ikke være lett å smile etter finaletap, men pokalen heves tappert over hodet.

Gratulerer med fantastisk innsats. Dere er nok veldig slitne nå. Bruk resten av sommerferien til å tenke over hva dere har oppnådd. La det synke inn og fyll på konto for selvtillit før høstseriestart. Fansen gleder seg til veien videre!!

Og til dere som ikke spilte på førstelaget – dere har også en stor aksje i denne pokalen. Dere trener sammen og pusher hverandre til bedre fotballspillere nesten daglig. Det er på grunn av dere at spillerne på førstelaget er så gode – for hvis de ikke leverer, vet de hvem som står og tramper i gresset og vil inn 😉

Trenere og støtteapparat – vi bøyer oss i støvet. Uten dere hadde ikke dette vært mulig. Sent og tidlig står dere på – mer enn noen kan forvente. Vi er fantastisk privilegerte som har SÅ dedikerte trenere og SÅ ressurssterk foreldregruppe som jobber SAMMEN og trives i hverandres selskap. Dette fantastiske miljøet må vi være bevisst og ta godt vare på videre. Da vil vi sammen med spillerne gjøre at ALT ER MULIG!

Velkommen hjem alle sammen 🙂