G99: Tøff puljemotstand for Bærum i Stavanger

Turen over fjellet gitt knirkefritt, og guttene fikk sjekket inn på hotellet og spist et godt brødmåltid før første puljekamp.
Motstander Brann hilste vi på i 2012 på Sola elitecup. To ganger faktisk – én seier og ett tap ble notert den gangen.

Fredag 10. mai klokken 14:30

Før avspark...

Før avspark…

Etter avspark skjønte vi fort at dette ikke ville bli lett match. De første 5-10 minuttene var tette og intense. Så tok Brann mer og mer over. Etterhvert hadde vi mer enn nok med å forsvare oss, og vi skapte lite fremover. Rett før pause klarte Brann å sette ballen bak, en til da meget stødig Jahr.

Mads er klar!

Mads er klar!

Andre omgang ble dessverre dominert av Brann, men guttene våre kjempet innbitt – lenge!! Helt ut faktisk, men Brann fikk inn to til mot slutten. Litt kjedelig start på turneringen, men vi furter ikke av den grunn! Her er det bare å nullstille og være klar til neste kamp.

G99 even

 

——————————————————————————————————————————————————

Fredag 10. mai klokken 18:30
Dagens andre og siste kamp gikk mot Sandnes i øs-pøs regn og vind. Men – dette var en kamp som varmet både spillere, trenere og supportere langt inni hjerterota! Fantastisk innsats, blandet med soloprestasjoner av en annen verden, gjorde inntrykk.

Det startet med et langskudd fra Ola som keeper måtte se langt etter...

Det startet med et skudd fra Ola som keeper måtte se langt etter…

Så stupheader Christian inn 2-0 etter flott corner fra...

Så stupheader Christian inn 2-0 etter flott corner fra…

...dagens hjørnemann Marius!

…dagens mann ved hjørneflagget Marius!

Så er det Ola som vil igjen! Og da mener jeg VIL. Han rekker en ball som holder på å gå ut over sidelinja, vender seg mot et mål som er helt tomt for keeper og skyter et langskudd som er AKKURAT hardt nok til å trille freidig over mål-linja rett foran støvel-spissen på en febrilsk forsvarsspiller i vannrett posisjon.

Siste mål før pause står vår eminente Christian for. Nok en fantastisk soloprestasjon – alene med keeper og JADDA kald-fisken viser seg frem igjen!

Rett etter pause var Ola igjen frempå. Denne gang med et slags hel-(eller kanskje halv)volley-hælspark rett i nota, etter nok en nydelig lagt corner fra Marius.

Dagens siste suser var det Morten som fyrte av – med hell – og takk til assistent Vegard, som for anledningen slapp til som super-reserve-kant-spiller 🙂

Løkås står klar for innsats og takker av Brynhildsen.

Løkås står klar for innsats og takker av Brynhildsen.

6-0 var en bra slutt på dagen. Nå har gutta spist middag og hviler ut til nye dyster i morgen. De vet hva som gjelder. Skal de ha mulighet til A-sluttspill må de slå Madla i morgen tidlig.

Våte men fornøyde sylskarpe spisser!!

Våte men fornøyde sylskarpe spisser!!

Bra jobbet alle sammen, men spesielt disse to gjør susen. I tillegg gir jeg Joakim litt ekstra honnør for bunnsolid forsvarsjobb!