G99: Søta bror ble ikke for stor…

Første kamp i gruppespillet mot Eslöv fra Malmø ble en intensiv og tett forestilling.

De to-tre første angrepene til svenskene var farlige og kunne fort endt med baklengs. Imidlertid har marginene forstått hvilken side de skal være på, og samme med Jahr rydder de opp.

Etter hvert ser det ut som Bærum finner rytmen og begynner å spille sitt spill. Et heroisk forarbeid av Christian resulterer i at Thomassen til slutt får ballen og banker resolutt kula i mål.

Nå overtar Bærum initiativet og beholder det ut omgangen. En horde Bærumsupportere undrer seg på om dette kan fortsette i andre omgang…

Og det kan det! Guttene våre er sterke i hodet denne viktige åpningsmatchen. Vi oppleves nok rimelig uhåndterbar der vi triller ball klikk-klikk kjipp-kjapp og er TETT på naboen i øst når de prøver å få til noe.

Det blir ingen flere mål, men også andre omgang er vår og seieren er fortjent. TØFT!

En svensk mor sa til meg etter kampen: «dom spelade inte som dom normalt gjør….» Og da tenkte jeg – det er fordi de ikke fikk lov! Bærum bestemmer.

————————-

Mandagskveldens andre gruppespillkamp gikk mot et lag fra Jordan. Dette er nok gruppas svakeste og det blir enveiskjøring. Tross heftig trøkk mot motstanserens mål, går vi til pause med bare ett mål i nota. Torkil stod for dette.

I andre omgang blir vi mer treffsikre. Christian header inn 2-0. Mads kommer på banen og putter i første angrep. Marius når ballen 1 mm før den er død, og legger et nydelig innlegg fra høyre, treffer Hanche-Olsens hode som er fintunet i kveld. 4-0. Siste mål i er det Sondre som putter etter nydelig corner fra Morten.

Bra åpning av Bærum. De andre lagene i gruppa har alle tapt minimum én kamp så langt og vi står alene med 6 poeng.

De observante av dere har merket det sørgelige fraværet av bilder i denne artikkelen. Det er fordi denne artikkelen er skrevet på mobiltelefon… Skribentens laptop gikk i bakken etter at en høy ball endte på tribunen – nærmere bestemt på meg. Resultat – død PC. Skal forsøke finne løsning på problemet.

Enn så lenge blir servicen på lagsiden dårligere, men mange bidrar med bilder på facebook.

Tirsdag er pausedag for våre før de siste to kampene i gruppespillet går onsdag kveld. Vi gleder oss!!

 

  1 comment for “G99: Søta bror ble ikke for stor…

Comments are closed.