G99: Dag 1 – Dana Cup 2013

20:00
Bærum 3 har tøffe motstandere å bryne seg mot. Det ble tap 3-1 mot Sandefjord. Elvar scora vårt mål. Bedre lykke i morgen 🙂
————————-

17:30
Bærum 1 spilte kamp nummer to i røde drakter og viste oss at det ikke er kun i gult det spilles samba.

Etter 4 min slår Logi en presis corner og kaptein Torkel gjør som i første kamp – stanger igjen inn 1-0. Marius ruller rett etter opp med et raid og sender en lissepasning til Christian 2-0. Morten setter 3-0 etter nok et fantastisk raid av Marius på venstresiden. Marius må ha drukket flybensin og herjer med samba finter, fart og innlegg. Da han slår et presist innlegg for 54(?) gang på 15 minutter setter Logi pent inn en retur til 4-0. Høyre-backen til Gullhaug er så svimmel at han snart må ut på båre.  Pause etter imponerende spill av Bærum.

I 2. omgang gjøres flere endringer av spillere og posisjoner. Vi cruiser inn på ferie-gir og kampen ender 4-0. Det nærmeste motstander Gullhaug kommer gull i Dana, må være å bli rundspilt av vinnerlaget??

8-0 på 2 kamper, og Jahr i mål burde hatt med seg campingstol. Solid start av Bærum. Nok snakk.

—————————

11:40
Bærum 2 startet Dana Cup mot Olve fra Belgia. En nasjon som blomster i internasjonal fotball med Kompany, Benteke og Hazzard som stjerner. Da undertegnede ankom banen var jeg usikker på om disse 3 spilte da vi lå under 0-3 til pause. Det var tøff motstand og Bærum spilte ikke opp mot sitt beste. Raskt i 2. omgang fikk Olve en feilaktig straffe og 0-4. Vi hevet oss noe mot slutten av kampen, men det ble ikke flere mål og vi fikk som fortjent. Etter kampen var man enige om at innsatsen må 2 hakk opp i morgen  på samtlige spillere. Vi har tidligere i år sett glimrende spill, og finner man tilbake til dette blir det 2 seiere i morgen og A-sluttspill. Italia har alltid trøbbel i sluttspill før de ender opp i en finale, og vi satser på at Bærum 2 følger den formelen. Never give up!!

—————————-

10:50
Honolulu er mer kjent for Hawaii-skjorter enn fotball. Kampen starter med konstant Bærum-press, uten at vi skaper de helt store sjansene. Amerikanerne er ikke store av vekst, men hardtarbeidende og strukturerte.

Pause på 0-0. Tim er rolig og tydelig i pausen. «La oss fortsette i samme stil, og ikke la oss stresse. Vi må få opp tempo».

Gutta gjør som de får beskjed om. Bærum får frispark på siden av 16-meteren etter 4 min, og Ola legger presist til Torkel som viser styrke og stanger inn 1-0. Da er vi igang, og rett etterpå setter Christian inn 2-0 etter litt klabb og babb. Samme mann øker til 3-0 etter nydelig forarbeid av Ola som da var nest sist på ballen for tredje gang! Bendik skaffer så en straffe som Jeppe setter bombesikkert høyt til høyre og keeper ned til venstre. Solid åpning av Bærum som er en av favorittene i Dana Cup 2013.

—————————–

09:10
3. lagets første kamp i dag tidlig gikk mot spanske Maristes Lleida. Også i denne kampen var det 0-0 til pause. Dessverre klarte spanjolene å putte to i andre omgang, men det rapporteres om super innsats og en godt fornøyd Massimo.