G99: Seier for G99 i NM – Telenor Cup

Søndag hadde G99 sin første kvalifiseringskamp i Mellomrunden i NM for G16 lag. Og endelig kom seieren vi har ventet på. Kampen ble spilt mot Rælingen på Marikollen kunstgress  – dessverre omtrent samtidig med at A-laget slo Hødd på Kadettangen (4-0) – så vi fikk ikke med oss den festen annet enn via resultatservice på mobil…

Gutta hadde allerede 90 minutt i beina denne helgen, men de gikk likevel ut i godt tempo og tok initiativet i kampen. Det var godt arbeid og godt spill. Tapte vi ballen – vant vi andreballene. Vi kom ikke til så mange farlige sjanser, men de vi hadde var farlige. Bl.a. et frispart fra Hanche som gikk i tverrliggeren og returen utenfor. Men, som flere ganger før i år – kom det en kontring i mot etter ca 30 minutt. Håkon gjør målet mindre og avslutningen blir satt i stolpen. Dessverre er Lasse uheldig og ballen treffer han og i mål. Vi ligger under 1-0 til pause.

I andre omgang fortsetter vi det gode spillet mens Rælingen bruker tid på alt de gjør. De sparker bort ballen og bruker lang tid på å hente baller som går ut. Vi gjør en del bytter i andre omgang og nye friske bein kommer innpå og vi fortsetter trøkket fremover. Endelig, når det er ca 10 minutter igjen, får Håvard ballen i mål etter assist fra Mads. Selv om vi er farlige og dominerer kampen, får vi ikke flere mål og det går mot ekstraomganger. Men, et par minutter på overtid får vi frispark fra like utenfor 16 meteren nede på sidelinja. Morten legger frisparket hardt og presist inn foran mål og der kommer Sander stormende og header inn 2-1 målet. Like etter blir kampen blåst av.

Gutta spilte nok en gang god fotball. De var tålmodige og lot seg ikke rive med av det til tider stygge spillet til motstanderen. Ikke minst hyggelig at de som kom inn i andre omgang, klarte å holde trykket og leverte svært godt spill både forover og bakover!

Nå venter Nordstrand i neste runde. Dato får vi komme tilbake til, men en gang før 25. mai.