G99: Så langt om 2015

I forbindelse med foreldremøtet tidligere i høst, sa vi at vi skulle komme tilbake med mer info om opplegget for 2015 – rett over sesongslutt.

Vi jobber fortsatt med opplegget og vi venter på en vesentlig ting – og det er klubbens trenerkabaler som skal legges. Vi tror og håper at dette er rett rundt hjørnet og at vi kan komme med info til dere innen ganske kort tid.

Det som er klart, er:

  • Vi er påmeldt med to lag til KFUM Stopp Volden cupen – mer info kommer.
  • Det blir noen innecuper i vinter også – men det blir påmelding til de forskjellige cupene slik at vi vet hvor mange lag vi melder på. Det vil si at det er frivillig å delta.
  • Det blir mindre helge aktivitet denne vinteren enn det vi har vært vant med – men mer fokus på ukedagene. Dog vil det som sagt ovenfor bli noen cuper og treningskamper i helg.
  • Det blir høyst sannsynlig en treningsleir første del av påsken – som i år – senest tilbake onsdag.
  • Vi legger også opp til en sommercup med reise – men må vente litt til før vi konkluderer med dette.

Vi kommer til å sende ut info og sannsynligvis gjennomføre et kombinert foreldre- og spillermøte når vi har det meste klart.

Ellers må vi få takke Jon Bjercke for en særdeles godt utført jobb som styrer av «lagkassen» vår de siste årene. Det har vært svært mye penger gjennom denne kontoen i løpet av perioden, men dette har blitt håndtert på best mulig måte! Når han nå trår tilbake, har vi fått Haram til å ta over jobben med å passe «pengebingen» – mer info kommer når vi skal ha innbetaling til første cup eller samling.

Hilsen trenere og lagledelse