G99: Randesund slapp – vi er i KVART!!

Det er deilig å være norsk i Danmark. I fjor røk vi i 8 delsfinalen mot Lillehammer. Den kampen står i historiebøkene som et større ran enn Nokas.

I dag var det ny 8 delsfinale som sto på agendaen. Bærum starter kampen best og tidlig i første omgang smeller Ola inn 1-0 etter en pass fra Kasper. Randesund har få sjanser og vi har bra kontroll bakover. Deres eneste sjanse kommer på en farlig innoverskrudd corner som leiesoldat fra 98, Espen kontrollert (??) header i egen tverrligger.

I 2. omgang tar Randesund over mer og mer av spillet og skaper flere farlige sjanser. Ola er nære på og sette 2-0, men en feberredning hindrer dette. I stedet utligner Randesund når det er 4 minutter igjen av kampen. Ikke helt ufortjent, men helt feil da ballen var over linja da pasningen ble slått.

Det ender med straffekonk. Med  Barca-turneringen friskt i minne har vi troen, men nervene står i vater for oss tilskuere. Jeppe 1-0, 1-1, Christian 2-1, 2-2, Didrik 3-2, Randesund bom, Oscar 4-2, 4-3, Kasper bommer og ny sjanse til Randesund. Alex Neuer i Bærum målet har stein blikk gjennom brillene og psyker ut sistemann. Det fungerer og den går i tverra. Bærum er i kvartfinalen. Jaaaaaaa.

Pappa Gregersen, Brynhildsen og Borgersen setter kursen mot båten og hjemreisen med tårer i øyne. Av glede over seier og samtidig trist og ikke se kvartfinalen. Men like sikkert som at Ole Gregersen har badet for første gang i Danmark er det at sponsorgutta aldri gir opp…. Med samme innsats som Bærum guttene på banen skaffer vi ny båtbillett og snur på terminalen. Kvartfinale here we come!!