G99: Ny seier for Bærum 1

Etter en fantastisk 1.mai-helg med fantastisk spill, gull i bagasjen og seier 4-0 over Frigg søndag kveld, var det Kjelsås som stod for tur onsdag.

Vi kom sent i gang på grunn av ekstraomganger i en utrolig spennende cup-kamp for A-laget mot Lyn. Dessverre endte det med tap for de store gutta, så da var det bare for oss i yngre avdeling å sørge for seier.

Vi starter med å presse høyt med hele laget. Spesielt Håvard og Marius A. på topp stresser forsvaret til Kjelsås. Det har snart blitt en vane å se gutta vinne 1. omgang de siste kampene, i motsetning til tidligere hvor vi pleide å vinne 2. omg.

Ny Aalvik-Lauvsnes-spesial mot Kjelsås.

Ny Aalvik-Lauvsnes-spesial mot Kjelsås.

Det går ikke lang tid før Marius Aa setter på løp og kommer seg fri på kant. Han legger flott inn til Even som setter den sikkert inn til 1-0! Vi er i gang..

Gutta fortsetter med det høye presset, noe som gjør at vi vinner ball høyt oppe og Marius A. setter flott inn 2-0. Rett etter øker Håvard til 3-0 som ble resultatet til pause. Skulle dette ende 4-0 som i de to foregående kampene? Vi følte helt klart at vi var på vei dit igjen 🙂

I andre omgang ligger vi fortsatt høyt, men nå kommer Kjelsås på flere giftige kontringer og vi blir liggende etter – ofte med bare to i forsvar. Det koster for en forsvarsspiller å løpe hjem igjen etter å ha vært helt oppe i angrep. Vi klarer likevel å stoppe de fleste kontringene, men ved en anledning glipper det, og da står det 3-1.

Kjelsås er inne i kampen igjen, og alle vet hvor fort 2-3 mål kan komme fra et hel-tent lag som ser en mulig seier ligge foran dem. Etter scoringen er Kjelsås mer på. De presser oss høyt oppe og kommer til flere avslutninger. At bildet plutselig snur og gjestene blir tøffe i trynet, gjør at vi stresser litt og har flere feilpasninger og gjør flere feil. Dårlige minner fra tidligere kamper hvor vi har ledet klart etter endt førsteomgang, for så å tape, lå og lurte. Dette måtte ikke skje igjen!

Det går mye frem og tilbake, men så ser Hanche en åpning og setter sikkert inn 4-1. Det var godt for nervene til oss foreldre og sikkert trenernes også.

arkiv_lutnæsVi var tilbake og tok føringen i antall mål! For å pynte litt ekstra på resultatet, setter Morten inn sluttresultatet med et flott skudd til 5-1 og 3 nye poeng til oss.

Neste kamp er mot G00 krets søndag kl. 10:00 på Røa-banen!