G99: Klar seier over Asker 1

Asker var godt med fra start. Spillet duvet frem og tilbake med et ørlite overtak til Bærum. Lagene vekslet på å føre, og i perioder slet vi med å unngå baklengs. Lagene gikk imidlertid til pause uten baller bak keeperne.

Når lagene entrer banen igjen gir Bærum undertegnede raskt en følelse av at de har kontroll på situasjonen. Det spilles smart, og guttene virker trygge. Dette resulterer i mange fine angrep og gode sjanser. Det gikk ikke mange minuttene før Christian endelig fikk hull på byllen etter flott innlegg fra Marius. Ikke lenge etterpå når en ny ball unge Lauvsnes. Takk for den og 0-2.

Asker kjemper videre og nekter å gi seg. Det resulterer i en redusering ca midtveis i omgangen.

Dette svarer vi ganske raskt på, da Henrik – førstelagsdebutant (!?) i god fart får en stikkball. Nest siste Asker-mann klarer ikke å henge med på tempoet. I heftige klyv drar Bjercke ifra og finner seg selv alene med keeper. Jaggu holder han hodet kaldt, og setter ballen selvsikkert i nettet. Kampens høydepunkt!

1-4 og spikeren i kista er det kapteinen som står for. Torkel setter et velplassert skudd bak en oppgitt keeper, og ikke lenge etterpå blåser dommeren av kampen.

Godt å slå Asker, og god trening for gutta!