G99: Jaaaaa! Semifinale kl 19:30!

2-0 i kvartfinalen mot Sandnes/Ulf forteller om et Bærum-lag som endelig har fått flyten, som endelig er godvenner med stolper og dommere. Som får viktige avgjørelser med seg, og som putter avgjørende mål når det gjelder som mest.

1-0 ved Kasper, og 2-0 ved Marius kom begge i sine respektive omgangers sluttsekunder. Rogalendingene var innimellom farlige, men Bærums forsvarsrekke hadde stort sett full kontroll.
Selv om målscorerne ofte får (for?) mye oppmerksomhet, skal det skrives at dette var en lagseier. En triumf for moralen, og for trenerteamets taktiske disposisjoner. Mange var gode, i alle lagdeler. Resten handler om Stolthet og Klubbfølelse. Anført av hærfører Massimo, for anledningen ikledd kledelig festgardin fra Maui (?) runget Bærum-ropene over sletta. Opp i mot 200 supportere – spillere fra andre BSK-lag her nede, foreldre, lagledere, søsken og alskens annet familiært – bidro med solid trøkk på sidelinja.

Og mer støy, moro og klikklakk skal det bli, når gutta – som eneste gjenlevende Bærum-lag i turneringen – møter Oppsal i semifinalen klokken 19.30 i kveld.
Etter kampen har gutta invitert alle klubbvenner på J99, G98 og G2000 til grillfest i leiren. Let’s Get This Party Rollin.

Nok snakk (for denne gang) fra stolte sponsoransvarlige for Bærum 99.

Rune Brynhildsen

Rune Brynhildsen

Morten Borgersen

Morten Borgersen

Ole Gregersen

Ole Gregersen