G99: Honnør til tre trenere!

Høsten 2011 tok jeg på meg oppgaven med å holde dere oppdatert på lagsiden. Derfra har jeg fulgt trenerteamet ganske tett – spesielt på SATS, men også Massimo har kommet sterkt denne sesongen.

Jeg har etter hvert fått et godt innblikk i hvordan trenerne jobber og tenker. Et resultat av at spesielt Tim er en dyktig team-bygger som bruker mye tid på å involvere oss andre i støtteapparatet. Denne innsikten har gitt meg dyp respekt for den enorme innsatsen trenerne legger ned, og som mor – blir jeg faktisk rørt når jeg stadig vekk ser hvor inderlig vel de vil guttene våre.

Samhold

Samhold

Gjennom hele året, i alt slags vær, på ukedager og i helger, tidlig og sent stiller de opp, og gjør alt de kan til beste for G99 – langt mer enn kontrakten deres tilsier at de må. De ser guttene våre i aksjon nærmest daglig. De ser dem på gode og mindre gode dager, og har etter hvert blitt godt kjent med hver og en. De tar seg alltid god tid, byr på seg selv og slår av en prat, både med spillere og foreldre.

De er konstant på hugget for å få tilstrekkelig med treningstid, treningskamper, cuper og flest mulig dager på treningsleir. Selv om guttene har noen få innimellom, er fridager – spesielt for Tim, nærmest ikke-eksisterende. Det er hvertfall mitt inntrykk – G99 24/7. Det kommer sms’er, eposter og telefoner i eningen vedrørende dagene som følger.

Det hender at vi foreldre stusser over beslutninger som tas. Det kan gjelde uttak, spilletid eller treningsmetoder. Undertegnede har sjelden følt det store behovet for å stille spørsmål, men de gangene jeg ikke har klart å la vær – har jeg fått gode og velbegrunnede svar. Så gode, at jeg blir litt flau over at jeg i det hele tatt spurte. Jeg har erfart, at der jeg ser en liten del av virkeligheten – har de langt større og mer sammensatte problemstillinger å forholde seg til. Jeg oppfatter dem som gjennomtenkte, konsekvente og velmenende. At de kan trå feil i ny og ne får så være, men det skulle vel også bare mangle.

2012 var trå. 2013 startet for førstelaget med reprise på starten av 2012 – tap mot Asker i serieåpningen. Men se hvordan de har reist seg, og vært fullt på høyde med de aller beste videre i sesongen. Og ikke minst, vi har begynt å slå de vi BØR slå, og det gjorde vi ikke i serien 2012. Så har vi andrelaget. De fikk kjørt seg mot 98-gutter i fjor. I år har de storspilt i vårserien og sørget for et forsommergull til G99. BREDDE-laget er også i vinden, og det skulle ikke forbause meg om de inntar tabelltopp innen sommerferien er et faktum.

Engasjement

Engasjement

JEG lar meg imponere over hvor tålmodig og målrettet det jobbes, derfor også disse ord.

Trenerne håndterer medgang og motgang både på egne og spillernes vegne. De analyserer og staker ut veien videre.

Vi G99-produsenter i Bærum sportsklubb er privilegerte. Vi har tre engasjerte, dedikerte og oppofrende trenere. Det er ingen selvfølge.

Tim, Frederik og Massimo – TAKK.

Jeg regner med at dere får blod på tann av utviklingen vi alle har sett fra i fjor, og at dere fortsetter med samme glød som dere har vist til nå. Vel blåst så langt. Lykke til på Copa og Dana. Velfortjent – GOD SOMMER!