G99: Heftig motstand i VIF breddecup!

G99 VIF Breddecup

I første kamp møtte vi Vålerenga 2, som er en del bedre enn oss. Det positive vi tar med oss fra denne kampen er at gutta kjemper og sliter, selv om målene renner inn bakover. Vi fikk til og med ros etter kampen av VIF trener for god tone gutta i mellom, og for stå-på-vilje.

På lørdag møtte vi Vang i en jevnspilt kamp. De satte to flotte skudd i mål før vi reduserte til 2-1. Igjen er det god kjemping og gutta viser god kampånd. Med litt mer medgang hadde vi hatt uavgjort eller seier i denne kampen.

I siste kamp på lørdag møtte vi Ullern 3, som også er noen hakk bedre enn oss. Flere baklengs og ingen scoringer på oss her.

I sluttspillet på søndag møtte vi Frigg 2, som dessverre også skulle vise seg å være et godt lag. Frigg var mye mer på hugget enn oss i første omgang, og kombinert med grove feilplasseringer fra vår side ble det noen i sekken før pause. Etter pause derimot, fant vi bedre ut av Frigg og forsvarte oss mye bedre. Vi scorte ett mål og fikk faktisk uavgjort denne omgangen, som var turneringens beste fra vår side.

Alt i alt en bra gjennomkjøring for laget.