G99: God innsats av BREDDE, tross tap

Tekst: Trond Svendsen

Blodfansen satt benket under tak på tribunen og fikk god underholdning. Vi så tidlig at Heggedal var et godt lag med noen gode spillere på midtbanen. Spesielt Michael ble inspirert av dette og satt seg i skikkelig ballvinner-modus og var nesten umulig å komme forbi en mot en.

Magnus dirigerte forsvaret og ryddet godt opp bak. Flere gode sjanser til begge lag og 0 – 0 til pause etter en jevnspilt omgang.

Pasningsspillet satt like bra som i kampen mot Asker. Etter pause var det Heggedal som overtok mer og mer, og spilte seg til flere store sjanser. Et mål lå i luften og da det var ca. 12 min. igjen satt Heggedal 1 – 0 etter et gjennomspill i midten. Gutta stod på videre og fikk et par store sjanser ved Håkon S og Kasper MF, men utligningen kom dessverre ikke. 2 – 0 til Heggedal kom på et vanskelig langskudd 1 sekund før slutt.

BREDDE har den beste målforskjellen og er det desidert gjerrigste laget i avdelingen med bare 8 baklengs etter halvspilt serie. Supert! Vi gleder oss til høsten! God ferie til spillere, foreldre og Massimo!