G99: ENDELIG finaletriumf!!!

En hesblesende semifinale mot Strømsgodset lørdag, gjorde at både publikum og spillere forventet noe tilsvarende mot Oppsal. Men - ikke alle forventninger innfris…

Dagens kaptein!

Dagens kaptein!

Dommeren blåser i gang kampen, og det har en viss beroligende effekt å se at Bærum er fullt på høyde med de blå fra Oppsal – hvertfall fra start…

Søndag som lørdag, gutta er meget angrepsvillige. Spillet bølger, men vi har full kontroll bakerst og forsvarerne utviser en selvsikkerhet som smitter over på resten av laget.

Ca 20 min ut i kampen gir Haram marsordre til Aalvik;– «av gårde med deg, så skal du få innleggs-materiale». Og ganske riktig – Aalvik mottar løpeball fra Oscar og får selvfølgelig lagt inn perfekt.

Og HVOR fortjent er det ikke – at Håvard Hjermstad – som løper og løper og løper, i kamp etter kamp, er den som mottar innlegget og kontant setter inn 1-0. Deilig, vi er i gang!

 

mål håvard

1-0!

Så glad, så glad!

Så glad, så glad!

Ikke lenge etterpå er Håvard igjen sentral. Oppsal-forsvareren ser ingen annen mulighet enn å dytte litt innafor 16. Det betyr straffe det, unge mann!

håvardtilstraffe

I dag som i går, Aalvik takker og bukker og lar IKKE muligheten gå fra seg – 2-0.

jubelstraffe

Nå begynner undertegnede for alvor å tro at dette kan gå! En ro senker seg over matta. Det er på ingen måte slapt, men Bærum oser autoritet og kontroll.

Kasper jobber godt, og legg merke til meget konsentrerte Bærum-fans i bakgrunnen!

Kasper jobber godt, og legg merke til meget konsentrerte Bærum-fans i bakgrunnen!

Oppsal blir merkelig tafatte og fantasiløse. Pause…

Andre omgang. HELE laget jobber som helter, og det er ikke bare backrekka som forsvarer seg. Det løpes og gjennvinnes imponerende godt over hele fjøla.

millad

Millad utfordrer!

 

Oppsal har ikke sjans (særr;), og de få gangene de lirker seg igjennom tar Gullbekk – vår siste skanse – fra dem alt håp.

 

 

 

 

 

Mot slutten kommer Andreassen innpå. Og som alle stjerner på dette nivået, putter han like greit to mål på 7 minutter.

3-0!

3-0!

4-0!

4-0!

Og DET var DET dere! Bærum vinner sin første cup-finale, og det på MEGET overbevisende vis.

treneretorlogiJeg har fulgt dette laget fra de var 12-13 år. Jeg har hoppet, heiet, tørket tårer og knipset. Sett dem vinne og tape, juble og gråte.

Her ser vi resultatet av tålmodig og målrettet innsats – fra mange!!

 

 

 

 

 

Dette er så fortjent!! Og dere som sier at Bærum er et godt turneringslag – ta bort turnerings. Vi er ET GODT LAG (punktum!), men vi trengte denne seieren nå. Selvtillits-barometeret formelig vibrerer etter alt påfyllet denne helga. VIF, Ullern, Strømsgodset og en bråte med andre elite-lag er henvist til plassene bak oss, og hvis ikke dette gjør noe med Bærum G99, vet ikke jeg!!

Det er bare å glede seg til resten av sesongen! IBERcup,NorwayCup – here we come 😉

lag