G99: Drillo-fotballen er ikke HELT død

Man så fort at Høvik var et lag som hadde passet inn i Engelsk Championship-fotball – kick and run, med full innsats. Med Drillo sin avskjed som landslagstrener trodde de fleste at denne type fotball var død. Dagens tilskuere fikk sett at den fortsatt lever.

Bærum forsøkte og spille ball, uten at man var i nærheten av nivået som vi har sett tidligere i sesongen. Det ble skapt noen sjanser uten at det ble mål. Klokken tikket mot pause da Oskar mente at nok fikk være nok og sendte en herlig suser i krysset fra 25 meter. 1-0 til pause.

Andre omgang startet med et Høvik-lag som gikk rett i angrep. Bærum-spillerne sto på hælene og så på at det ble 1-1 etter 10 sekunder. Viktig og lære at pausen er over når dommeren blåser i fløyta.

De neste minuttene var det lite spill og to stressende lag som kjempet hardt. Bærum ser seg for gode til dette og begynner og spille ball igjen og er nære på flere ganger. Etter et herlig angrep hvor ballen går på 1 touch i 6 trekk, ender ballen hos Henrik som leker med keeperen og spaserer ballen over streken til 2-1. Klassemål!

Bærum fortsetter og styre spillet, og får en litt heldig straffe da en Høvik spiller faller på ballen og handser. Den setter Oscar bombesikkert til 3-1. Kampen fortsetter med gult overtak og mye dunking av Høvik. Da det gjenstår 4-5 minutter reduserer Høvik til 2-3 og dette gir dem blod på tann.

Etter kaos foran mål lirker Høvik inn 3-3 til enorm jubel 3 minutter før slutt. Da skjønner Bærum alvoret og går rett i angrep. Vi skaper flere sjanser og det er totalt panikk i Høvik sin 16 meter. De måker ballen bort, men den kommer like fort tilbake.

Vi kommer dessverre ikke nærmere enn en suser fra Brede som keeper får slått over til corner. Kampen ender 3-3 og Høvik jubler som om de har vunnet cupfinalen, mens Bærum spillerne tusler av banen med tomt blikk.

Dette er ikke bra nok, og nå skal sesongen avsluttes med stil på søndag mot Ready 2.