G99 Bredde: Tett og jevnt i finspilt kamp

Bærum G99 Bredde- Bygdø Monolitten G99 3-4 (1-2)

 

Etter en fin lagseier mot Ready, så skulle vi nå uka etterpå måle styrke mot gutter fra Oslo Vest, nemlig de strippete fra Bygdøy Monolitten. Et lag som lå et godt stykke foran oss på tabellen. Så vi forberedte oss på en tøff kamp, der vi ikke ville få ball så mye.

Vi trasket lystig ut på Kalvøya, der banen lå fin og klar og ventet på oss. Så takk til både Bærum Kommune og vår egen klubb for at gresset var klipt og linjene var synlige!

Gutta i fint driv rett før kamp

Gutta i fint driv rett før kamp

Når værgudene viste seg fra sin aller beste side, så lå alt til rette for en fin kamp!

Starten er veldig fin for vår del, vi har ballen og klarer å holde den fint i laget. Vi forsøker og lykkes med gode pasninger og kantene er spillbare på siden. Dessverre litt mot spillets gang så skårer de rød/blå den første gållen etter ca 15 minutter. Men som guttene har vist så mange ganger før, så lar vi oss ikke vippe av pinnen av den grunn. Så da vi utligner noen minutter senere er det fullt fortjent.

På slutten av omgang tar Bygdø/Monolitten mer over, og har er spesielt farlige på overganger. Så på sin tredje klare overgang, så setter de den bak Espen som ikke har noen mulighet til å avverge skåringen.

Dermed 1-2 til pause, og som jeg sier til gutta i pause «det her er helt åpent, det eneste vi må gjøre mer av er å bruke hverandre og søke avlsutninger».

Mange tette og fine dueller. Slik var stort sett denne kampen

Mange tette og fine dueller. Slik var stort sett denne kampen

Vi gjør en haug med bytter, og et stort takk til 2000 for velvillig hjelp! Er godt å se at lag fungerer som en del av klubben.

Det skal og nevnes at samtlige spillere som viste god holdning og stilte opp fra 2000, så absolutt lot bite fra seg. Ferdighetene er der, og innstillingen er god! De får riktignok smake litt på fysikk når de møter noen som er året eldre, men det finnes det mye god læring i.

Det starter jevnt i 2.omgang. Men etterhvert som klokka tikker ubenhørlig av sted, så tar Bygdø/Monolitten mer over. Vi mister ballen for mye på midten, og de er farlige på overgang. Det er slik de skårer både 1-3 og 1-4. Da virker det meste tapt. Når jeg ser ned på klokka viser den ca 17 minutter igjen.

Da setter jeg inn på 01-gutta. Det forandrer kampbildet, og Julian og Kenneth kommer veldig godt fra det! Disse gutta løfter laget, og nå fører vi kampen for første gang. Så plutselig skårer vi 2-4 og skaper spenning med 3-4. Da er det noen få minutter igjen.

Julian er som Gandalf: "You shall not pass"

Julian er som Gandalf: «You shall not pass»

Vi forsøker, jobber, strever og sliter. Beklageligvis så klarer vi ikke sette de halvsjansene vi skaper etter 3-4 reduseringen. Da dommer blåser av to minutter på overtid, så kan vi bare gratulere Bygdø/Monolitten med en seier.

Jeg føler vi kommer godt fra denne kampen. Den eneste svake perioden er i midten av 2.omgang. Da blir det mye egoisme på midten, og vi taper ball. Dette skårer Bygdø/Monlitten på, og veien blir for lang tilbake til at vi rekker å innhente hele ledelsen. Men det er godt å se at vi kjemper hele veien , og slik innstillingen gjør meg stolt!

Dette var så absolutt et steg i riktig retning!

Så nære, så nære på overtid. Men en jevn kamp ender med 3-4 tap

Så nære, så nære på overtid. Men en jevn kamp ender med 3-4 tap