G99 bredde: Stemmningsrapport fra The Big Apple

Vi startet turen på rimelig tidspunkt, og det meste gikk på skinner frem til ankomst NY.

Da brukes det 100 år på immigrasjonskontoret, og forsinkelser og rot forplanta seg derfra! Vi reiser ut fra flyplassen i 22tiden, og når vi ankommer hotellet så får vi beskjed om at bestillingen er kansellert pga overbooking. Da jobber jeg hektisk med telefoner, samtidig som firma som overbooket oss jobber parallelt. Noe over midnatt finner de et nytt hotell til oss, noen kilometer unna.

Vi ankommer hotellet lokalisert i Queens ca kl 01. Da er vi trøtte som øsekar. Ca 0130 så kan vi endelig sjekke inn, og det tar ca 20 sekunder før alle slukner og havner i drømmeland.

Området vi bor i er fint, og med KFC (fast Food kylling) rett over gaten så er sorgene fort glemt.

Dagen derpå så inntas kylling, før ferden går inn til storbyen. Vi opplever virkelig traffikkaos rundt Manhattan, men vi tar det med godt humør. På mange vis er det en del av opplevelsen.

Vi trasker rundt samlet fra 5th ave til 7th ave, og ser vel så mye oppover som rett frem. Vi rekker også en tur innom Central Park, der undertegnende spiste vaffel med pepperkakedeig og is. En virkelig amerikansk kulinarisk opplevelse!

En pust i bakken i Central Park

En pust i bakken i Central Park

På kvelden er det et av høydepunktene som venter oss, nemlig hockeykamp i legendariske Madison Square Garden. Rangers mot Bruins.

Bokstavelig høyt oppe i Madison Square Garden

Bokstavelig høyt oppe i Madison Square Garden

Dette er en herlig opplevelse og vi koser oss glugg i hjel. Vi får sett hjemmeseier, mange mål og til og med en slåsskamp blant spillere. En god kamp.

Nå er vi på vei sørover, og til min favorittby: Washington D.C!

2015-10-03 02.36.35

 

Bærum G99 Bredde