G99 Bredde: En tøff start på sesongen!

Vår første kamp i årets serie var borte mot Kjelsås på nye Myrerfeltet kunstgress. En veldig fin bane, som også har veldig fin ramme i området rundt!

Vi starter for så vidt solid de første 10 minuttene. Spillet bølger frem og tilbake, og både vi og de blåkledde er på noen halvsjanser som med noe mer dyktighet kunne resultert i mål. Vi forsøker å spille hverandre, og oftere enn ikke så lykkes vi med det. Det som gjenstår er å bevege ballen hurtig nok fremover.

Martin og Nahom med fint driv ned langs siden

Martin og Nahom med fint driv ned langs siden

Etter hvert som 1.omgang tikker av sted, så blir Kjelsås bedre og bedre. Tidvis er spillet veldig mye på vår egen halvdel, og det er kun et spørsmål om tid før ballen ligger i nota. De blå er flinkere på å få ballen hurtigere fremover, og når man gjør det så det fort gjort å miste markeringen. Er nettopp slik 1-0 målet kommer, og når først den kommer, så ramler vi som en hvilken som helst italiensk regjerningskabal. Forhåpentligvis vil undertegnede sitte lengre enn hva enn italiensk statsminister har gjort i etterkrigstiden!

Vår pausesignalet går, så står det 5-0. Det er ikke ufortjent, men kanskje vel mye. Vi har nemlig noen riktig fine angrep vi og, men er ikke gode nok på den siste avgjørende touchen.

Plan B iverksettes i pausen

Plan B iverksettes i pausen

I pausen så legger jeg om fra 4-4-2 til 4-5-1, det med hensikt om at vi skal være mer delaktig i dueller på midten. For i 1.omgang så turet Kjelsås frem der, omtrent som de var Napoleon med sin hær på starten av 1800-tallet!

 

En del nye friske bein kommer innpå og. Så nå stiger håpet og!

Og du verden som vi starter 2.omgang. Vi skårer omtrent direkte fra avspark. Skulle tro vi var flere enn 11 på banen. Men vent nå litt, vi er plutselig 6 på midten og 2 i angrep. En kjapp telling viser jo nemlig det at vi startet 2.omgang med 13 på banen. Det er mitt ansvar, og jeg er kjapt bortom Kjelsåsbenken for å si det var slett arbeid fra min side.  Beklager igjen Kjelsås!

De tok det sporty, og vi fortsetter kampen. Selv om målet er mer juks enn hva Arsenal gjorde når de holdt plassen i 1919, så ga det gutta noe energi. Vi er tøffere, friskere og bedre i det meste vi foretar oss!  Det skal heller ikke gå mange minuttene før vi faktisk reduserer nok en gang. Kasper «Kassa» ser at keeperen til Kjelsås står langt ute, og i kjent stil lobber han ballen fra 30meter og i en nydelig bue rett i kassa! 5-2. Skulle vi virkelig klare å komme tilbake?

Weider nærmer seg

Weider nærmer seg

Nei, nei og aldri i verden. For da skjønner nok gutta fra Grefsen at de må være konsentrerte. Og når de er det, så viser kvalitetsforskjellen seg mellom lagene. Vi blir spilt ut langs kantene, og gang på gang kommer de med til gode muligheter.

Selv om vi taper med 10-2, så er faktisk Antonio rimelig god i dag. Han har en rekke redninger, og bidrar positivt.

Som dere leser, så ble tapet både stygt og fortjent! Det er sammensatt, men det viktigste nå gutta er at vi kommer sultne som ulver på trening, og jobber med målretta fokus for å vise at vi Gule er bedre enn hva vi viste i dag!