G99: Bra kamp mot Madla – tap til tross

2. april fikk vi et informasjonsskriv fra trenerne. Der står det:

«Vi ønsker å spille med gode og mange bevegelser, få touch, vri spillet ofte, med aggressivt presstålmodighet og engasjement i alle deler av spillet.»

Dette så jeg MYE av mellom klokken 10 og 11 i dag. Så mye at jeg flere ganger fikk gåsehud og blanke øyne. Jeg så et lag som klarte å spille som nevnt over. Jeg så mange enkeltspillere som viste initiativ og tok ansvar. Jeg sier ikke at alt var perfekt i 50 minutter, vi scorer blant annet for få mål i forhold til motstanderen, men denne kampen spilte vi sammen og tapte sammen, som et lag skal gjøre.

Kampen mot Brann tapte vi reelt – de var bedre enn oss i går. Dagens tap er helt annerledes. OK tallene er klare, vi scorte to – de tre, men etter mitt syn spiller vi minst like bra fotball som Madla. De tre poengene kunne like godt vært våre, men det ville seg altså ikke slik denne gangen.

Det er små marginer som skiller oss fra å være i A-sluttspillet. I stedet må vi pent ta til takke med et noe mindre prestisjetungt C-sluttspill. Det må vi også takle.  Å jobbe med å nullstille foran slike kamper er god mental trening.

Ber han? Nei. Sørger han? Nei, Christian feirer sin andre scoring for dagen!

Har han blitt muslim? Nei. Sørger han? Nei, Christian feirer sin andre scoring for dagen!

Jeppe er en av mange lagkamerater som er fornøyd med toppscoreren.

Jeppe er en av mange lagkamerater som er fornøyd med toppscoreren.

Gutter – dere har møtt tøff motstand. Det kommer utfordringer på løpende bånd utover sesongen, der erfaring med nettopp tøff motstand, vil være gull verdt.
G99 marius

Stå på videre – dere er på gang!
Bærums-stolt hilsen fra webansvarlig 🙂