G99: Bærum 1 klar for semifinale i Skeid Bianco elite!

Ble det litt lenge å vente utover torsdagskvelden for gutta, med tanke på hvem og når de skulle spille på fredagen?

Tekst: Sjur Aalvik

Det kunne i alle fall se slik ut i starten på kvartfinalen mot Roterud i Skeid Bianco Cup – de var fortsatt litt små-trøtte!

Roterud hadde flere store sjanser som enten ble reddet av Håkon eller som de satte utenfor målet, de første minuttene av kampen. Først da vi hadde spilt i 6-7 minutt, fikk vi får første visitt inn på Roteruds banehalvdel. Det endte i en corner som ble tatt kort, før Even tok fart og sendte av gårde et langskudd fra ca 20 meter (fra hjørnet av 16 meteren). Skuddet endte i krysset i lengste hjørnet og vi ledet 1-0.

Etter dette så vi oss ikke tilbake. Vi hadde ikke en god førsteomgang men var effektive og Torkel satte inn 2-0 før vi gikk til pause.

Før det var gått et minutt av 2. omgang er Even på hugget igjen. Håvard vinner ballen og kommer alene med keeper. Keeper redder i det Håvard forsøker å runde han, men da står Logi klar. Han setter første retur i tverrliggeren. Så står Even klar og setter andre retur sikkert i mål (med feil fot).

4-0 kom ved Vålerenga dødaren (Kasper), etter et skudd som gikk i stanga og sakte men sikkert beveget seg over mållinja. Reduseringen kommer etter at vi havner i skikkelig ubalanse. De fleste er på vei fremover da vi mister ballen, og Roterud får et litt enkelt mål. Men, mot tampen av kampen sender Logi et presist frispark til bakerste stolpe – der står Torkel og nikker ballen sikkert i mål. 5-1.

Vi vinner kampen sikkert, selv om vi holdt på å «Rote» det litt til for oss selv i starten. Utover i kampen var det til tider veldig fint spill med mange enkle og presise «en touch» pasninger. Greit gjennomført kamp – men vi må nok heve oss noen hakk igjen frem til semifinalen som går lørdag kl 12.00 mot Strømsgodset på Nordre Åsen. Fremmøte kl 11.00.