G99-1: Det regnet mål i en komfortabel seier


Instrukser fra sidelinja

Instrukser fra sidelinja

(Bærum 99-1 vs. Ready 99-1 7-0 (2-0)

Dagens motstander i strålende regnvær var Ready. En motstander vi slo 4-1 på en dårlig dag under en treningskamp i mars. Tim ville ha nullstilte og ivrige gutter foran kampen.

De første 15 minuttene er preget av at vi er noe bedre, men fortsatt så sitter ikke pasningene i mange nok ledd. Vi skaper noen halvsjanser, men keeperen til Ready blir ikke nevneverdg satt på prøve.

Det skal et frispark til etter ca 18 minutter ved Logstein for å åpne målslusen. Skuddet fra 17.54 meter går i bue over keeper, og ifølge pappa Logstein kommer det av iherdig egentrening. Så fortsett gjerne med det!

Etter første gåll så får vi litt ro, og skaper flere brukbare muligheter. Men den siste touchen vil seg ikke, og det er først like før pause at vi skaffer oss en litt tryggere ledelse. Denne gang er det Bendik (Gregersen) som setter retur etter at Ola har testet treverket. Ballen ligger på 1 meter, og selv undertegnede hadde antagelig skåret der. Men fint luktet av Bendik, og skaffer oss 2-0 til pause.

 I pausen så settes det fokus på at vi skal sette mer press, være sultne og gjenvinne baller hurtig.

Det merkes i 2.omgang, og mens undertegnede er i klubbhuset på jakt etter ispose, så hører jeg et høyt fløytestøt. Det pleier å bety straffespark, også denne gang er det tilfelle.
Marius går frem, mens jeg iherdig spurter det er jeg god for å få med meg situasjonen. Når jeg andpusten og lyseblå kommer til hjørnet, så får øyekroken min se hva Marius selv etter kampen beskrev som «knallhardt ned i venstre hjørne. Umulig for keeper å ta».

Så det så! 3-0 til gule.

Fra nå av så er vi bedre, men fortsatt ikke 100 %. For all del, solid. Men vil vi ha utbytte av kampen så er det vi som må sette balltempo. Det blir klart forkynt fra Tim Villas-Boas.

Noen av de fornøyde guttene

Noen av de fornøyde guttene

Friske bein kommer inn, og fra da av så er det spill på 1 halvdel. Vi skårer det fjerde målet når Ola runder keeper og setter ballen i goal Og Ola får målteft etter det, og skyter litt senere et langskudd som går knallhardt over keeper. Da er det 5-0, og kanskje vi glemmer litt at vi er bløte og hva min mor ville ha frarådet å spille fotball under.

Med 10 minutter igjen så legger Marius et fantastisk innlegg etter superraid på venstresiden. Christian kommer i perfekt timet løp og header inn målet til 6-0
Vårt siste og syvende for kvelden er det Even som står for. Et godt slått frispark fra MUL treffer keeper og Even er som et sveitsisk ur på returen. Med null overtid, så blåser en god dommer av kampen som ender med 7-0 seier.


Takk til Ready for en fin kamp, og lykke til videre!

På vegne av 99-1:
Massimo «Bernstein»