G98 seier over Ullern i dramatisk kamp

glede

SEIER OVER ULLERN I DRAMATISK KAMP

BSK – Ullern 3-2 (2-0)

Vi møtte Ullern i andre serierunde, som kom fra seier over Kjelsås og uavgjort mot Lyn i sine siste kamper. 

Kampen var jevn de første 10 minuttene, der vi hadde god kontroll bakover, samtidig som vi skapte noen halvsjanser vi ikke klarte å sette i mål. 

Vi tar ledelsen etter 15 minutter. Ulrik drar av et par motspillere og skyter i mål fra 21,7 meter. Olav øker 15 minutter senere til 2-0 fra kort hold, etter fint forarbeid av Jacob. Vi beholder fin kontroll bakover, helt til Simen feller en Ullern spiller på vei igjennom, og får rødt kort. Dommern vurderer det som at det var en målsjanse som ble fratatt ullern, selv om Cedric hadde ballen?! 

Som ventet med 10 mann i mer enn en omgang, tar Ullern over mer av banespillet i annen omgang. Ullern scorer 2 ganger, og presser på for en tredje seiersgivende scoring. 

Da skjer det, Massimo kommer tilbake!! Etter for lange samtaler i vaffel bua, der hele fotballkampen ble glemt, runger igjen «heia de gule» utover Sandvika stadion. Da de fleste av oss på sidelinjen håpet på å berge uavgjort, ville gutta det annerledes, 3minutter før slutt. Ballen går på en touch gjennom midtbanen til Jon, som spiller igjennom Jacob, som scorer alene med keeper!!  

 Børre Sundet – Referent!

En herlig lagmoral og innsats ga oss denne viktige seiern idag. Deilig!!