G2001/02 Bredde: Lærepenge mot Holmen

Holmen G01 Bredde- Bærum G01/02 Bredde   2-1  (2-0)

Dette ble virkelig ikke kampen vi hadde forestilt oss. En ting er resultatet, noe annet var selve spillet. Nå kom vi til dekket bord (dog ble hovedretten kald fordi kampen ble startet 30 minutter for sent!!). Flatt bane, innbytterbenker og plass til oppvarming er fint.

Vi snakket om å tørre å spille, våge å skape og ha fokus på vårt spill. Altså som i alle andre kamper. Dette har vi jo fått til tidvis bra før. Så troen på at det skulle funke på kunstgressdekket i dag var så absolutt til stede.

Som alltid god keeper, vår egen Julian

Som alltid god keeper, vår egen Julian

De som derimot hadde ønsker om å rekke kveldsnytt «live», de måtte gi opp håpet tidlig. For kampen vår skulle starte sent nok, og ble 30 (!!) minutter forsinket. Så ikke bare måtte flomlyset på, men vi vurderte nærmest å hente primus, telt og jaktrifle, i tilfelle elgjakta også hadde rukket å begynne!

Allerede fra avspark så blir vi utfordret av et godt Holmenlag. Det er slik jeg liker det, jevnt, tøft og tett. Begge lag har sine muligheter, men når Holmen tar ledelsen er det ikke på noe vis urettferdig. De rødkledde vertene er egentlig et hakk bedre enn oss i hele 1.omgang. Som «bevis» på det, så øker de til 2-0 før pausesignalet går.

Som oftest har vi ledet komfortabelt til pause, og vi trenger sjelden en pep-talk, kun små justeringer. I dag kom pausen godt med, og jeg brukte tid på å forklare gutta noen ting. Gjentar de gjerne her også, for det er mye lærdom å ligge under:

Det er ikke farlig å tape kamper, hvis det kommer av god motstand. Det er slik vi blir «pushet» på egen utvikling, og følgelig har større mulighet for å bli bedre.

Pausepraten. De fleste følger med (Septanta ser på noe? )

Pausepraten. De fleste følger med (Septanta ser på noe? )

Videre så må vi ikke henge med hodet, ikke skape sur stemning eller gi opp. 2-0 er på ingen måte avgjort kamp, om vi ikke selv mener det da. For da er selv 1-0 for mye. Så ha tro på hverandre, deg selv og laget!!

Vi vet vi er et godt fotballag, og at vi kan skåre selv eller som et resultat av samspill!  «Ut å ha troen og gutsen» kan jeg vil oppsummere pausepraten i stikkordsform.

Det gjør vi også gradvis. Det starter litt sakte, men lagmaskineriet maler på og gradvis er vi bedre enn Holmen.

Forsvaret sitter bedre, og er relativt samspilt nå i 2.omgang

Stram fin linje i forsvar

Stram fin linje i forsvar

Vi spiller sammen, skaper og til slutt skårer. Dere har jobbet dere inn i kampen igjen også på resultattavla. Dessverre er ikke tiden helt med oss, og når vi får noen giga-sjanser på slutten så er ikke den siste touchen helt polert.

Vi kan være fornøyde med 2.omgang, for 1.omgang ble en lærepenge. Vi hever spill og troen på oss selv, og kunne så absolutt fått til et resultat mot et solid Holmenlag. Denne gangen gikk det ikke, men vi skal være revansjelystne når vi selv er verter for Lommedalen på torsdag!

Her skårer Holmen mål, vi får ta revansje mot Lommedalen på torsdag.

Her skårer Holmen mål, vi får ta revansje mot Lommedalen på torsdag.

Til slutt vil jeg takke foreldre som støttet oss og debutant Martin for kampen! En solid start på sentral midt, og håper på flere kamper av slik sort fra lysluggen!