G2000 Bredde: En kamp, to omganger

Bærum G2000 Bredde- Huk G2000  4-6   (0-5)

Klare for kamp (men vi våknet ikke før etter pause)

Klare for kamp (men vi våknet ikke før etter pause)

Vi har hatt en tøff åpning på sesongen. Knalltøff, ikke noe å legge skjul på det. Braktap, mindre tap, men like fullt kamper der vi har vært filleristet som en kattunge i slåsskamp mot en Rottweiler. Som oftest har vår «silver lining» (trøst) at vi har kjempet på tross av, og vist god holdning og evne til å kjempe på.

La det være sagt med en gang:  I dag får vi betalt får dette!

For om vi taper kampen på banen, så skal vi ALDRI tape kampen på det mentale plan!

I dag starter kampen like tøft som alltid. Det har knapt gått 4 minutter før vi ligger under 0-2!  To skudd, to mål imot. Slikt kan drepe glød og entusiasme, men vi klarer å gjennomføre klisjeen om å «nullstille nå gutta».  Vi kommer sakte inn i kampen, og spillet jevner seg ut. Mikkel og Zidane på topp skaper muligheter og vi kunne skåra ved et par anledninger.

00HUK8

Derimot er det Huk som kommer tilbake på slutten, og på de siste 10 minuttene så er det de som punkterer kampen med å få 3,4 og nr 5 bak Johan og forsvaret.

Nå kommer vi til essensen av ikke bare dette referatet, men også hva laget angår. Her kunne vi gitt faen, gått hjem, eller eventuelt på fuglejakt i og med kampen ble spilt på ærverdige Kalvøya. Alt annet enn å ville spille 2.omgang kunne vært en fristenende tanke sikkert.

Men istedenfor å sette på Led Zeppelin sin «Stairway to Heaven» og havne i depresjon og selvmedlidenhet, så hever vi oss og spiller sesongens beste omgang!  Vi trasker ingen trapp opp til himmelen, vi er mer som AC/DC og rocker herfra til helvete!

Gutta bretter opp ermene, tørker gjørma fra ansiktet og kliner til fra første spark i 2.omgang. Det er et nytt og forfriskende lag på banen nå!

Vi skaper, takler og jobber til tusen! Da kommer også belønningen i form av sjanser og mål. Vi har slitt en del med å skåre hittil i år, mest fordi vi har tillatt motstander å være mest på vår egen halvdel. Da blir det vanskelig å få ballen i mål på andre siden av banen.

Mye forgikk på vår halvdel i 1.omgang

Mye forgikk på vår halvdel i 1.omgang

Gledelig er det også at det er ulike målskårere og at det skjer på ulikt vis. Det er ikke bare en god spiller, eller samme form for sjanse som resulterer i mål. Det er fra samspill, kort og fjern. Videre så er det gledelig at Tinius finner en posisjon der han får brukt farten og styrken sin. Selv om du ikke skårer i dag Tinius, så bidro du sterkt til at andre gjorde det!  Tommel OPP

Målene er ved samspill fra midtbaneleganten Abdi og Mikkel. To kremmerhus fra Fredrik Kingdom som holder høyt nivå. «Silkefoten» er ditt nye navn nå Fredrik og det siste er ved Zidane.

Forsvaret skal også nevnes!  Vi hever oss, og takler med like (om ikke mer) intensivitet i 2.omgang til tross for 0-5 halvveis. Det legges ned innsats og passion, og også forsvaret løfter seg fremover og bidrar offensivt!

På vei tilbake etter skåring, i dobbel forstand!

På vei tilbake etter skåring, i dobbel forstand!

Det ender 4-6, og det er leit det ikke var igjen 10 minutter til når vi skårer vårt fjerde mål. Da kunne det blitt spenning, drama og målfest.

Vi skal ta med oss at vi virkelig kan spille fotball, skåre mål og tåle en tråkk i trynet, for så å reise oss igjen. Både Holmen, Huk og Snarøya kan slås.

Men da krever det to gode omganger, ikke bare en.