G2000 Bredde: Det blir stadig bedre, nå mot god motstand

Bærum G2000 Bredde-Korsvoll G2000 4-6  (3-4)

La det være sagt klart og tindrende som Hamsun ville sagt det (minus kvinnehatet): «Vi blir stendigt bædre» !

Etter forrige ukes giga-opptur mot rival Høvik, så ventet en tøff utfordring når tabelltoer Korsvoll skulle komme på besøk til naturperlen Kalvøya. For anledning nedtrampet og tørr etter at ungene i lokalområdet har hatt sin årlige fotballfest under Kalvøya Cup (Sandvika Storsenter Kalvøya Cup, da er snikreklame lagt inn og klubben river meg ikke i ørene for mangelfull info)

Med nye fine blå kjegler merker vi banen, og skritter opp over 100 elefantskritt i lengde og 50 kaninhopp på tvers. Noe de faste lesere skjønner at det ikke var undertegnede som gjorde. Takk til ivrige foreldre for hjelp!

Kampen starter med blått avspark, og tradisjonen tro så er vi så gjestfrie at vi slipper inn mål med en gang! Ingen skal klage på at vi fra vestkanten ikke er gavmilde verter. Når 0-1 så tidlig er at faktum, så aner mange at vi nok en gang skal «havne på kjøret» og få en oppoverbakke som er som de tøffeste franske alper under Tour De France. I dag derimot ville vi det annerledes. For bortimot rett etter avspark er det vår tur til å skåre. Tidlig mål og en vitaminsprøyte som de syklistene nevnt ovenfor fikk hver dag, året rundt, under hele 90-tallet!

Skåring på corner tilhører sjeldenhetene i breddekamper

Skåring på corner tilhører sjeldenhetene i breddekamper. Så ble det heller IKKE mål her 😉

Jeg er ingen Lance Armstrong, ei heller legen hans, men gutta kviknet til. Vi er på høyde i minuttene etter utligningen. Det skal vise seg det til renne inn mål begge veier nå, men vi er først ute. 2-1 er et faktum etter ca 10 minutter. Vi skyter fra avstand, keeper redder, men Zidane er først på returen.

Gul jubel og 2-1. Dessverre varer den kun den tiden det tar å spise en burger(i alle fall for meg). For i løpet av de neste 5 minuttene både utligner de og tar ledelsen på nytt. Så i løpet av et akademisk kvarter har det blitt fem mål, og stillingen er 2-3 feil vei sett med gule briller.

Vi la ned mye energi i duellspillet

Vi la ned mye energi i duellspillet

Spillet avtar og mulighetene likeså. Dermed kan også kuleramma stå i ro.

Allikevel er det gledelig at vi er med i kampen, og vi er så absolutt frempå ved enkelte anledninger. Det er som Overturen i Rossini sin «Barbereren i Sevilla», rask start, så rolig med fioliner, før den fantastiske slutten løfter humøret! Nyt det, og les videre:

For gleden blir ikke mindre når vi utligner til 3-3. En av våre egne, Wilhelm, står bak målet. Passende nok var det også Rossini som komponerte en av de mer kjente Overturer oppkalt etter den sveitiske folkehelten (og i dag vår egen Bjoland).

Rett før pause, så rekker Korsvoll å skåre en til, men vi går til pause med 3-4 i en kamp vi så absolutt er med i.

Det er ofte utakknemlig jobb å være et tredjelag, for vi møter som oftest et 1 eller 2.lag. Riktignok fra mindre klubber enn Bærum, så 1.laget holder ikke samme nivå som vårt eget. De har likevel en fordel av at det alltid er spillere som har satset og holder nivå enn oss muntre amatører!

Relativt tidlig i 2.omgang skal det vise seg at vi ikke lenger holder helt følge. Korsvoll har noen spillertyper som minner om vår egen Kenneth, gode, sterke og fotrappe. Da går det for fort og vi spiller ikke i takt. Så de øker ledelsen og punkterer kampen med to mål tidlig. Samtidig får noe behov for bytte fordi kreftene tar slutt, eller en ankel er vond. Så vi er takknemlig for et godt oppmøte i dag, slik at vi kan kaste innpå nye krefter stadig vekk.

Det er godt gutta stilte mannsterke opp. Vi fikk behov for alle og en

Det er godt gutta stilte mannsterke opp. Vi fikk behov for alle og en

Vi skårer et siste mål rett før slutt. På indirekte frispark der Kenneth moser ballen i mål og sikkert ødelegger nettet med tanke på kraften til frisparket.

Rossini sin «Barbereren i Sevilla» varer vel i 7 minutter, og så lang tid tar det nok ikke å lese helt ned hit. Allikevel skal jeg ikke komme med tomme fraser og svevende ord, Skjønt, en karriere på Stortinget hadde vært lukrativt!

Jeg ønsker derimot å si noe om utviklingen vi har hatt. For i år, som i fjor, så har vi startet sesongen tøft. Mange og klare tap. Samtidig jobber guttene på lag i kamper og bruker krefter og viser tæl, slik at vi bygger god lagmoral. I de seneste kamper, og da spesielt mot Høvik, har det visst seg å være en nyttig egenskap. Vi kommer lengre om vi jobber sammen.

Nå venter to kamper der vi kan få til godt spilt, poeng og sågar kanskje seier! Det som er sikkert er at det ikke skal stå på innsats og lagmoral!

Debutant to år OPP, 02-gutten Ulrik

Debutant to år OPP, 02-gutten Ulrik