G00 Bredde: De brente muligheters kamp

Ullern G2000 Bredde- Bærum G2000 Bredde  2-1  (1-1)

Det var mange som ikke kunne fordi de hadde muntlig eksamen dagen derpå. Det er helt fair, så vi valgte å gi 2001 bredde en mulighet med å bidra. Det sammen med to fra 00-2, skulle vise seg å være en positiv opplevelse. Søyland og Bærums største Stabæk-supporter, Peter P, stilte velvillig opp.

Så benken var full, samtlige posisjoner hadde dobbel dekning og vi var enda flere entusiastiske foreldre enn vanlig! Så langt, så bra

Kampen ble spilt under strålende forhold, og vi hadde en god oppkjøring til kampen.

Når vi kommer i gang, så er det selvsagt med alle våre egne på banen først. Ullern tar noe grep i kampen, men de skaper ikke all verdens. Kaptein or dagen, Mads, ledet forsvarsfireren med trygghet. Når de en sjelden gang slapp noe igjennom, så var Julian trygg som bakerste skanse.

Dagens kaptein Mads ledet forsvarsfireren med myndighet

Dagens kaptein Mads ledet forsvarsfireren med myndighet

Slik var kampen de første 20 minuttene. Så merker en del av våre spillere at kreftene tar slutt og vi bytter stadig vekk innpå folk som har høyt væskeinntak og freshe bein. Det gir resultater, for vi klarer å flytte spillet en del oppover. På midten vinner vi mer, og fra der av skaper vi muligheter. Vi tar sågar årets første ledelse når Zidane kommer alene med keeper og plasserer fint til side for han. 1-0, halvspilt omgang sånn ca.

YES! MÅL og årets første ledelse

YES! MÅL og årets første ledelse

Nå tar Ullern grep, og kampen jevner seg noe ut. De har flere skudd, og på et av skuddene må Julian gi retur. Der er vi uheldige i taklingen, og det blir straffespark til de hvite og rød. Den settes trygt i mål, og det er balanse i regnskapet.

Ullern skåret på sin straffe, og dermed 1-1

Ullern skåret på sin straffe, og dermed 1-1

På slutten av omgangen kommer vi nok en gang tilbake med et press. Vi er nære både på kontring og pasningsspill, men avslutningene blir reddet eller går utenfor. Dessverre, men vi har 40 minutter igjen å skåre på. Fortsetter det slik som i 1.omgang kan det vel umulig gå galt, eller?

Gutta drikker, spiser frukt og jeg forsøker etter beste evne å gi noen instrukser. Det er ikke mye som trengs og forandres, det meste fungerer fint. Vi bytter tilbake i størst mulig grad de som startet kampen. Vår egen gullrekke, men uten Ivar Dyrhaug og John Almaas. Derimot hadde vi angrepsvillige kanter i Johan (Sverdrup) og Fredrik (Kingdon).

Fra pausepraten

Fra pausepraten

Sammen med en midtbane som vant mange dueller, så ble vi stadig bedre utover 2.omgang. Da kan også sjansene på rad og rekke. Vi traff alt unntatt innenfor målet. Jakob Dahle traff tverrligger, Zidane lagde hull i ozonlaget, Kenneth fikk skudd blokkert, og slik kunne jeg fortsatt.

Det ble mye bom fra alskens vinkler denne kvelden.

Det ble mye bom fra alskens vinkler denne kvelden.

Derimot er det Ullern som tar ledelsen. Ut fra pent lite, så får de avsluttet fra kort hold. Faktisk ser ingen på, eller utenfor, banen at ballen egentlig er i mål. Det virket som den gikk på utsiden, men etter litt nøling så dømmer dommeren mål. Det var nok rett, men hele situasjonen er rar.

Litt omtumlet tar vi avspark og jager utligning. Klokka viser omtrent halve kampen igjen. For hvert minutt nå så er vi stadig nærmere. Vi forsøker alt og mer til, men det vil seg ikke. De ti siste minuttene har vi en ren overkjøring på dems halvdel. Dødball, opprulling langs kant, inn i midten, skudd.

Vi vant stadig mer dueller på midten og skapte sjanser nok

Vi vant stadig mer dueller på midten og skapte sjanser nok

Intet lykkes, så vi taper 2-1, Men det er på ingen måte fortjent, og vi skal være fornøyde med spill og innsats. Vi får reise kjerringa i siste kamp hjemme på mandag 20 juni kl 2015 mot Snarøya!  I årets siste kamp satser vi på fotballfest!