G2000-2lag: Kampen var som en god vin, med tiden ble den bedre!

Bærum G2000.2- Oppsal G2000.3     7-0 (1-0)

Gutta samles før kampen!

Gutta samles før kampen!

Klare for kamp, mot et Oppsal der vi spilte en jevn kamp som til slutt endte med 4-3 seier. Så kampen i dag kunne fort bli en like jevn batalje. Det skulle fort vise seg at det ble det ikke. For selv om de første 30 minuttene av kampen ble en kjedelig affære, så visste vi tidvis glimt og tegn på at vi kan. Oppsal hadde virkelig ikke dagen, og var like harmløse som Harambe i Cincinnati Zoo. Utfallet for Oppsal ble (som vi kommer innpå utover i referatet) ikke så stygt som for gorillaen.

Kron eller mynt. Uvisst om vi vant

Kron eller mynt. Uvisst om vi vant

De første 30 minuttene har jeg så vidt nevnt, og det er kanskje best for alle at det forbigås i all stillhet. Det virket nesten som om vi så på norsk landslagsfotball igjen. «Uff a meg» for en kald tanke.

Skribenten vil for øvrig faktisk påstå at det ikke var så halvgærent med tanke på kulde i kveld. Kanskje det var fordi når nordavinden fra alle kanter slo inn over stadion, så begynte vår Gule gutter å våkne til liv.

Vi tar en fortjent ledelse etter fint kombinasjonsspill, og vi avslutter 1.omgang på godkjent vis. Skribenten har nå vandret rundt banen, ved benken og ved målet der vi skulle gjerne sett mer enn et mål. Nå gikk ferden for å høre hva den O mektige foreldrejuryen mente om kampen så langt. Det ble vel mer eller mindre enstemmig sagt at det var noe tregt pasningsspill og at vi hadde mer å gå på. En enslig røst berømte for øvrig dagens kaffe og vaffel. Så mødrene til Felix og Marius leverte i alle fall varene i kiosken!

Jevnt og rotete i starten av kampen

Jevnt og rotete i starten av kampen

Hva Mathias og Kåre har sagt i pausen vites ikke. Men som både god og troende, så har jeg mine kvalifiserte gjetninger å forholde meg til. Det hjalp i alle fall.

Det er et skjerpet Bærumlag på banen fra første spark på ballen når 2.omgang sparkes i gang. Nå sitter spillet bedre, pasningene er presise, bevegelsene er det mer av og ikke minst så virker de blåkledde fra Oppsal noe resignert. Kombinasjonen av dette er spill som varmer og da kan saktens kjøpe seg en vaffel til.

En stikkpasning som satt!

En stikkpasning som satt!

Etter hvert så kommer skåringene som bestilt, og de kommer på ulikt vis. Kontringer satt i mål fra hurtigtoget Shiva, på skudd fra Mads og etter innlegg inne i boksen med Peter «Bob Bradley» P. Det hele endte med totalt syv nettsus, der Peter P og Shiva delte på skåringene på beste «Einar Gerhardsen-vis» med tre hver. Mads avsluttet ballet med et nettsus av et skudd fra et par-og-tyve meter og 7-0 seier.

Dagens målskårere (Mads 1, Peter 3 og Shiva 3)

Dagens målskårere (Mads 1, Peter 3 og Shiva 3)

Det blir byks på tabellen, og vi burde spesielt bygge videre på en god 2.omgang. Dessverre må Peter P stå over den. Ikke fordi Stabæk skal spille bortekamp mot Skruknott FK, men fordi han fikk to gule og derav rødt kort (obligatorisk 1 kamp ute). Vi får satse på at flere andre er tilbake da, for Skeid 2 borte er så tøft som vi kan få det.

Oppsummering ved Coach Mathias!

Oppsummering ved Coach Mathias!

Takk til bortelag, dommer og fans for oppmøte!