G18: Vi ser konturene av noe…spennende

Bærum G18- KFUM G18 1-1 (0-1)

Årets andre kamp, denne også på «hjemmeis». Dog var Sandvika Stadion i god stand når vi var verter for de kristelige unge mennene fra Ekeberg.

Om banen var god, så sto ikke vårt spill innledningsvis til det samme. KFUM har mest ball, men det skal sies at i egen boks klarer vi stort sett å hindre at de skaper noe…særlig. Er nok mer behov for noe varmt å drikke, fremfor noe beroligende.

Det må en dødball til før ballen omsider sitter i mål. Dessverre er det de rød-blå-hvite som tar ledelsen. Ikke ufortjent etter de første 30 minuttene, selv om i sjansestatistikken nok står fattige 1-1.

Vi hever oss det siste kvarteret, og vi både burde og skulle utlignet når vi er alene med keeper. Hadde ballen vært bandymål, så hadde avslutningen sittet (er det mulig for keeperen å redde i bandy, Magne?).

Marginalt FLERE tilskuere enn spillere i dag. Det takker vi for!

Pausepreik og bytter gjør susen

Om KFUM var bedre innledningsvis i kampen, og det er nok de fleste enige i. Så er vi bedre gjennom de siste 45 minuttene.

Max og Thomas N gjør en superhelts innsats med å jage på topp, og de to klarer en rekke ganger å få ballen høyt oppe på banen. Med det kommer sjanser, det er kun å omsette som mangler. Er da Marius H står frem og setter en retur i kassa. Orden og rettferdighet er gjenopprettet!

Gutta jobber videre, og spillet blir bedre og bedre. Er kun ketsjupen som sitter fast i toppen av flaska. Da er det ekstra leit at når de faktisk skårer at det blir annullert for offside. Vi har ikke råd til VAR, så offsiden blir stående om vi liker det eller ikke.

Defensivt er vi stort sett solide, og når KFUM kommer til et skudd så er Isak trygg som sisteskanse. Det ebber ut med 1-1.

Summa summarum

Så er bortelaget best første 30 minuttene, men siden så tar vi mer og mer over. Tidvis så sitter bevegelsene og samspillet. Er helt naturlig dette tar lit tid å få på plass, for det er en nykomponert gjeng som spiller på G18 i sesongen 2020. Tenk på oss som City uten pengene!

Skribenten er relativt upartisk og får i dag et godt innblikk i spillet fordi han dømmer. Så jeg vi rose Thomas N, Max, William som i dag stikker seg mest frem. Thomas blir aldri sliten og jogget sikkert hjem til Holmen, mens Max er en yngre versjon av Thomas. I alle fall bedre kondis enn dagens dommer (undertegnende altså). William er 04 og med det lagets yngste. Det ser ikke slik ut på banen der han kriger heroisk.

Lagspillet kommer seg. Man ser det bor fotball i gutta, de trenger tid for at det blir vals i 3/4 takt. Vi gleder oss til fortsettelsen!