G18 er ukens lag

Klubben er stolte over at dette laget har vært etablert i junior 1.divisjon siden 2009. Det lengste noen klubb har hatt lag sammenhengende i denne divisjonen! I fjor presterte de til en fin 4.plass!

Denne divisjonen er en fin utviklingsarena for de yngste juniorene som «modnes» mot fysisk motstand. For tradisjonen tro så består laget av en overvekt av førsteårs juniorer.

Fra i fjor til i år så ble fire spillere flyttet opp til G19! Vi satser på at vi fortsetter denne spillerutviklingen i år også!

Her er gutta som utgjør Bærum G18 sesongen 2021:


Fra venstre bakerste rekke: trener Frode Johansen, Flemming Gerdts-Andresen, Nikolai Nordback Reinertsen, Christian Hoel Nilsen, Adrian Harberg Disen, Reyan Barwar Abdulkarim, Abdoulai Cham, Hamdi Libaan Kahin, Jonatan Kristoffer Dale, Kamaldin Gapparov, Erik Tveiten Storstrøm, Martin Nordby Røren, Jon Haukvik Øya, Ferdinand Kaspersen, trener Ronny Smith
Fra venstre nederste rekke: Kristian Skei Johansen, Kevin Smith, Sander Skaug Halstensen, Leon Weichbrodt Ottesen, Adrian Asdahl, Andreas Selvær Arvesen, Oscar Pihl Sørbelhaugen, Suleman Ahmed, Hermann Jacobsen, Lukas Faltin Ørbeck, Lars Henning Kulberg
Mangler: Mathias Visuri og Mats Are Jensen

Spillere inn: Ferdinand Kaspersen, Andreas Arvesen, Oscar Pihl Sørbelhaugen, Suleman Ahmed, Lars Henning Kulberg, Lukas Faltin Ørbeck, Hermann Jaobsen, Reyan Barwar Abdulkarim (alle egne spillere), Sander Skaug Halstensen (BMIL), Adrian Asdahl (BMIL), Jon Haukvik Øya (BMIL), Mats Are Jensen (BMIL), Flemming Gerdts-Andresen (Konnerud)

Spillere ut:  Ulrik Ølnes, Magnus Rødseth, Simon Lilleholt Klevberg, Leander Blankson Tronstad (flyttet opp til G19), Alexander Thoeneie (Asker G19), Daniel Lucas Larsson (Nordstrand G19) , Thomas Nicolaisen

Årets trenerteam: Ronny Smith og Frode Johansen

Kaptein Storstrøm sine tanker:

Erik Tveiten Storstrøm ble valgt som kaptein av spillerne selv til årets sesong!

– Det er spennende og kult med ekstra ansvar som kaptein! Ser frem til den utfordringen for meg siden jeg ikke har vært det før.

– Vi har fått mange nye spennende spillere. Vi hadde også mange gode spillere fra før, men jo ikke fått spille noen kamper enda, så vanskelig å si hvor bra laget blir. Det trengs tid for å få til samspill. På trening syntes jeg laget ser bra ut.

– Mine ambisjoner er først og fremst å ha en god sesong med G18 og hjelpe laget så mye som mulig. Lagets ambisjoner må være å ha en minst like god sesong som i fjor, som var en veldig god sesong i forhold til tabellplasseringen. Nå gleder jeg meg til sesongstart jakten på poeng!

Bli kjent med Flemming Gerdts-Andresen

Flemming klar for å strekke seg langt!

Først må jeg si at de første månedene i Bærum har vært veldig fine! Jeg har blitt tatt godt imot av gutta og trenerne, og stemningen i laget er veldig god. Jeg er kjempefornøyd med at jeg meldte overgang til Bærum, og føler jeg får bra utfordring på trening slik at jeg kan utvikle meg mest mulig som fotballspiller. Selv om gutta er 1 til 3 år eldre enn meg føler jeg at jeg møter nivået deres veldig bra.

Mine ambisjoner er å kunne leve av fotballen og bli så god jeg bare kan. Drømmen er å nå Bundesliga, avslutter Flemming herlig offensivt!

Trenerteamet har ordet:

Ronny Smith og Frode Johansen går inn i sin andre sesong for dette laget og vil bygge videre på det gode førsteåret!

Per 1.mai er vi 25 spillere. Hovedmålet er å holde plass i 1 div samtidig som vi skal utvikle spillere til å ta neste steg opp til G19. I år så har de fleste liten erfaring med juniorfotball på dette nivået, så vi ser for oss en bratt læringskurve. Den utfordringen tar vi på strak arm!

Vi er bindingsleddet mellom våre to andre satslag på juniorsiden (G19 og Jr 3 red.anm ). Det er god dialog mellom våre samarbeidsskoler NTG og Dønski. De som går der får opp til 10 økter i uka, da tilpasset belastning og intensivitet.

Godt å kunne trene med fullkontakt igjen!

Kamparena for våre spillere vil være jr 1.div og jr 2.div hos G05.

Det at vi ikke har fått spilt treningskamper er egentlig et stort minus da vi har så mange nye. Så det tar lengre tid å finne samspillet når vi så langt ikke kan måle oss mot ekstern motstand . Dog satser vi på at utviklingen hos oss og samfunnet for øvrig går den rette veien i tiden fremover!

Vi kommer til å følge G18 tett i år så følg med på vår hjemmesider for kampreferater, videoer m.m!

Lykke til med sesong til alle involverte!