G17: Vi kjempet heroisk kampen igjennom

Bærum G17- Asker SKK G17 1-6 (1-2)

Det blåste surt på «Kadda», som var relativt folketom når vi ankom. En kjapp titt på kalenderen viser fredag kveld, så det var ikke så overraskende. Enten er vel folk dansene på bordet (en dag for tidlig), eller så var de hjemme å så på at Europa fikk bank i Ryder Cup.

Full fart fra start…av Asker

Når jeg nå skriver Asker, så merk det IKKE er Asker Fotball jeg snakker, men Asker Skiklubb. Det er der førstnevnte har «outsourcet» all breddefotball.

Så skigutter er raske i sporet og i dag har de full fart fra start på vår nye kunstgress og, De spiller «ball-i-hatt» med oss og skaper sjanse på sjanse. Det som mangler er selve kronen på verket – målet.

Vi er freidige nok til å stå for dagens første mål. På en god utført kontring så er Bernard sistemann på den før den ligger i nettet i retning klubbhuset!

Noe frustrasjon aner vi hos skiklubben, men jeg ser ingen grunn til det. For de er bedre selv om vi ga de en tidlig blåveis. Jeg vet vi jobber bra som lag, men det er enda mer trøkk i skiklubben enn i vindkastene her nede.

Så midtveis i omgangen så kommer det ketsjup ut av «ski-smøringen». I form av ikke bare en, men to mål. Så kampen er snudd, noe alle målbare perimetre tilsa det skulle.

Godt å se fra benk er at vi ikke går sur og lei, men vi fortsetter med steinhard jobbing. Det er der vi leverer i dag, og vi klarer å kjempe oss til pause med kun ett mål under…

…Europa i Ryder Cup derimot er alt flere poeng bak. Selve puttingen svikter.

Fortsatt står vi tappert i mot presset

De siste 40 minuttene er ikke så særlig annerledes enn de første 40. Asker triller, beveger seg, har FÅ touch. Der har vi noe å gå på ennå. Så med det blir det «klikk-klakk» og gradvis går vår bensintank tom. Når de skårer 3-1 etter ca 10 minutter ut i siste omgangen, så svinner håpet om noe.

Så slukkes håpet minutter senere med 4-1 i sekken.

Det jeg vil berømme dere for nå er den jobbing vi står for til tross for at veien til poeng er brattere enn å bestige K2 K2 – Wikipedia

Rett nok får vi to til baklengs på tampen, mange lag ville smuldre opp raskere enn hva vi gjorde. Det skal vi ta med oss videre. Så ja, det ender med 1-6 tap. Noe det selvsagt ikke er noe å si på.

Det ble kramper utover i 2.omgang

Summa Summarum

Så hva kan gjøres annerledes til senere? Jo, vi har tidvis vanskelig vilkår når vi får sentrale forfall før kamp. Så har vi ei heller keeper, og de som stiller er modige, men like ufaglærte som polske trailersjåfører på norske vinterveier. Så langsiktige må vi få inn keeper, litt mer stabilt oppmøte av de som er med + en spiss som har mer x-faktor.

Kampen taper vi fortjent. Mer fordi motstander er ett godt lag enn at vi er dårlige. Forbedring i kjappe pasninger og bevegelse vil føre til flere sjanser og da forhåpentlig flere mål.

Skiklubben førte ann

Kampens tre stjerner:

*** Ingen i dag. Må ikke skape inflasjon her.

** Steinar i filmtårnet. Kommer et stykke fra for å filme kampen en sur fredagskveld.

*Ermir. Jeg er glad for at du har gjort comeback. Steinhard jobb, sterk i duell og står riktig i banespillet.