G17: Seier på flere måter!

Bærum G17- Haugerud G17   12-3  (8-0)

Forrige kamp mot Holmen var jevn lenge, der vi til slutt får betalt for å skape mange sjanser. Denne kampen ble helt motsatt. Et tappert og sympatisk Haugerud fightet hele veien og skal ha ros for det, men i dag så var vi bedre.

Klare for kamp! Nå mot Haugerud

Takket være mange nok i troppen så stilte vi nok en gang mannsterke klare for ny kamp. Kampene kommer hurtigere enn Trumps tweets om dagen, så jeg er glad vi er mange nok slik at vi kan rullere på spillerne, slik at vi er uthvilte til hver enkelt utfordring fremover.

Som allerede nevnt ovenfor så ble ikke kampen en kraftanstrengelse. Haugerud spilte med en forsvarsfirer som var dårligere organisert enn hva Europabevegelsen i Norge er i disse dager. Antagelig er det vel (dessverre) flere i forsvar på Haugerud enn betalende medlemmer i nevnte organisasjon også om dagen.

Jeg trur attpåtil at vi på bredde kan, om vi kollektivt melder oss inn, kuppe neste landsmøte. Det kunne, om ikke annet, ført til en morsom debatt om distriktspolitikk mellom Senterpartiet og oss selvutnevnte urbanister.

 

                                   Det gjør så vondt i tennene mine!

Vi fant hull, store hull. Både Karius og Baktus har brukt trykkdrill i lang tid. Da blir det smertefullt for de, og enda verre når de aldri engang tettet hullene i løpet av første omgang.

Henrik startet, koste seg og skåret på bestilling. Det var Autobahn på hans høyre side, mens Bo på venstresiden kunne løpe ifra på ærverdige Monzabanen. Sistnevnte herremann er den som skårer de to første mål for dagen. Begge på raid og med skudd ladet med krutt av ypperste sort.

«ække leik, leik, leik» eller hva Bo?

Slik fortsetter omgangen, og jeg skal ikke lage referatet like langt som en god gammel Torarull. Derfor dropper vi beskrivelsene av hvert enkelt mål, men tar ting i oppsummering.

Vi er på 2-0 nå, men før dommer blåser av til pause, så står det 8-0. Det burde stått mer, men verken jeg eller noen andre som satt på benken syntes det er så nøye.

Krutt i støvelen betyr hat-trick

 

                                            Ny omgang, ny plan

Pausen kommer nok som en befrielse for gjestene i rødt, mens vi (jeg og Bendik) har klargjort planene for 2.omgang allerede. Så det blir en kort prat, der hovedfokuset vårt er at vi ikke lenger skal være så direkte i spillestilen, men bruke ballen i flere trekk.

Tørre å holde ball-tørre å spille ball vil vært mantraet skulle jeg solgt strategien i et enkelt slagord.

Det skal fort vise seg at dette er noe uvant for oss. Vi er noe mer unøyaktig i pasningene. Hvor mye som skyldes manglene fokus og hva som skyldes manglende ferdigheter er vanskelig å si.  Jeg er verken Willi Railo eller Egil «Drillo» Olsen.

Jeg klarer å påpeke at noe ikke funker, men ikke finne riktig diagnose. Sånn sett kan jeg kanskje få en vilkårlig statistrolle i lege-dramaet «House»!  Så får Bendik være en pillemisbrukeren og hovedlegen som finner en «quick fix» i siste liten.

Vi lar gutta få lov å teste og derfor ofte feile. Selv om det medfører at Haugerud skårer til slutt tre mål, så lar vi ikke det plage oss. Det koster å eksperimentere, men prisen er ikke for høy.

Erland i fint driv!

Det hele ender med 12-3 seier, og det er jo artig på sitt vis. Personlig er jeg mer glad for at gutta viste god sportsånd ovenfor motstander og feiret på «riktig» vis. Man skal ikke så langt tilbake i tid før vi bortimot kunne gjenkjenne oss i deres situasjon. Jeg og hele den Gule fanskare ønsker Haugerud lykke til videre, så får vi ta en vennskapelig kebab i kiosken ved siden av banen der oppe til høsten!

 

                                            Kampen oppsummert:

I dag lar jeg være å kåre bestemannspris og stjerner. Fordi det rett og slett er for vanskelig når vi ikke blir utfordret. Vi får aldri sett helt hva som kan bo i oss. Slike utmerkelser vil ha samme spenning og verdi som når alle nabolandene til Russland skal gi sine poeng i Eurovision Song Contest.

Det vi skal ta med oss fra kampen er at flere får mye spilletid, at vi tross alt forsøker etter beste evne å spille fotball og at vi oppfører oss på sportslig vis kampen igjennom!

Høven fikk også et mål! (og i sin tid noen 12poengere i MSC jr)

Nå venter årets «rosin i pølsa» på fredag. Da skal vi besøke, spille mot og knuse våre naboer på Høvik!  Vel møtt oppe på Høvikbanen kl 2015 fredag kveld!