G17: Sånn skal det låte!

Haugerud G17-Bærum G17   1-8  (1-4)

Vår fjerde kamp for høsten, og vår fjerde kamp med hauger av forfall. Rygg, sykdom og annet hindrer en del av gutta å spille kamper. Som i forrige kamp har vi masse defensive forfall, men i dag måtte vi plusse på med at Bo og Martin også ikke kunne spille. Så da handler det om å stokke om på kortene og kaste non-stop på taktikktavla.

Takket være stor tropp så klarte vi å stille slagkraftig lag, og vi ankommer Haugerud i god tid. At trafikken fløt fint skulle vise seg å være et tegn for store deler av vårt spill i dag!

Så er vi klare for kamp mot Haugerud

Kampen blir tidlig avgjort. Man ser vi er bedre, spesielt i det kollektive og oppbygning av angrep.

Thomas Stolts skårer 1-0 etter knappe minuttet, før vi dobler i skåringsprotokollen minuttet etterpå. Så med to tidlige nesestyvere, så sjanglet hjemmelaget i repene allerede tidlig (i 1.runde for å fortsette boksemetaforene).

Det roer seg litt, men når vi først setter starter med angrep fra midten, så er vi farlige, om enn unøyaktige i avslutningene.

Så på en dødball så våkner kampen til liv i igjen! Dagens gode dommer har blåst et frispark til Haugerud fra ca 20 meter. Den smetter seg ved stolpen og som selveste Jon Snow…unnskyld Aegon Targaryen heter han nå, så våkner kampen til liv igjen!

Det er gledelig at vi ikke lar oss stresse i de neste minuttene. Kaptein Sigurd leder laget og forsvaret gjør en solid jobb i dag også. Etter 5 minutter med noe Haugerud-press, så er vi tilbake der kampen startet.

Vi triller, skaper og dominerer. Så det er spørsmål om tid før vi skårer mer.

Heldigvis for oss, så skjer det to ganger rett før pause. Så 4-1 halvveis er det ganske så rettferdig bilde av hvordan 1.omgang var.

Nye folk inn! Høven og Jakob

Vi gjør haugevis med bytter, og alle får minst 30 minutter i dag. Anders (keeper) får sågar tid både som keeper og som utespiller.

 

Starten av 2-omgang og de påfølgende 15 minuttene kan vi fort glemme, for da er det lite som skjer. De gutta som skatet ved siden av banen sto nok for mer underholdning enn oss der og da!

Men gradvis går skategutta hjem og da er det vi som står for show, om enn av ymse kvalitet. Mange av innbytterne kommer til muligheter. Johan har en, Arbo har en, Wilhelm har en…eller to. Det er avslutningene som mangler. Som Johan S så pent sa det selv «jeg vet ikke helt om det var skudd eller pasning«.  Ærlig sagt og det skapte latter på benken (for øvrig fine benker med tak for regnet)

Solid benk kampen igjennom

Fra midtveis i 2.omgang og inn, så har Haugerud gått tom for krefter. Da blir veien til dems mål enda enklere.

Tobias skårer 5-1 når han er alene med keeper. 6-1 kommer med Peter P som på fint vis avslutter ved siden av keeper fra kanten. I mellomtiden har (keeper-)Anders kommet innpå, og som sist så melder han seg på skåringsballet og setter inn 7-1 etter at ballen er frem og tilbake i Haugerud sin 5-meter.

Med minutter igjen så setter Arbo hodet til fra kort hold og det ender med hans mål, 8-1 seier!

Haugerud er en sympatisk gjeng, og vi blir tatt godt imot. Det er en hyggelig gjeng å spille imot, men i dag var det nivåforskjell (til tross for mange forfall hos oss).

Vi kunne feire som Stoltz gjør her, med en lokal kebab!

Thomas feira seier og skåret mål med lokal mat!
(Westrum/Gollum lurer seg med i bakgrunnen)

Nå har vi fire strake seiere mot ulik motstand, men en reell test venter oss neste mandag kl 1830

Da er det Høvik hjemme. Foreløpig kan vi på en regnværsdag som dette sole oss i glansen av å ligge på 3.plass:

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=153549

 

Dagens tre stjerner:

***  INGEN

**  Peter P og Henrik SA. Begge er solide oppbyggere av spillet. Jobber knallhardt uansett motstand og resultat.

* Seim, Dag og Sigurd. Solide defensivt, og Seim står også i 30 min med en GLIMRENDE redning!