G17: Nok en tøff kamp og mental test for gutta!

Bærum G17-Hasle/Løren G17  0-9 (0-4)

Vi tapte forrige runde mot Skeid, da hadde vi mange forfall av ymse sort. Med fortsatt skoleferie så ble det tynt i rekkene, og vi kjempet tapert, men tapte mot «oksene fra Torshov».

Det var mer grunn til optimisme i dag, da vi fikk tilbake flere spillere. Hasle/Løren er et lag vi kjenner godt, da treneren der er vår tidligere, og en god venn av nåværende. Vi klarte uavgjort i sprengkulda i februar, men tapte fortjent og klart på bortekampen i vår.

Vi ankommer naturperlen Kalvøya, klar for kamp og det samme er banen. Merket, om enn litt for liten. Om vi har folk over 30 år som leser dette og er Arsenal-supportere så kan tenke dere til hvilken bane jeg sikter til.

Trøkk også på oppvarmingen!

Uansett, forholdene er like og vi hadde bedre forutsetninger i dag.

Dessverre kommer kampen tidlig i feil spor. Sett med Gule solbriller. Hasle/Løren har gode angripere, og med Lars tidlig ute pga ryggtrøbbel, ja da blir det tysk motorvei frem til Julian som er vår sisteskanse. En blir til to, som igjen blir til tre rett før pause.

Defensivt så har vi en del å rette opp i, muligens må vi bli mer kyniske. Samtidig skal vi forsøke å spille ball langs bakken, uavhengig om den ballen humper, spretter eller bare rent ut ikke vil. En prat med Hasle/Løren sin trener belyser områder vi kan bedre oss på:

*Midtbane må jobbe mer defensivt ved balltap og overganger

* Mer kyniske i forsvar + falle dypere ned.

De to momentene alene vil sørge for at vi tetter igjen noe mer. Så vi vet hva vi skal jobbe med på trening.

 

                                                                  Viktig pauseprat

 

Det er tydelig vi er inne i en bølgedal. uten at vi helt trenger å ty til «The Lord is My Shepherd»-bønnen av den grunn. Eldre lag trent av undertegnede har vært der. Senest 00-årgangen som nå har snudd motgang til medgang, ved å stå samla. De leder sin juniordivisjon. Klart tro alene flytter sjelden fjell, men det er fundamentet man bygger videre på.  Så hjelper det jo at andre lags spillere vil komme over nettopp på grunn av lagånd, sosiale aktiviteter og gulrot i form av tur.  En slags fattigmannsversjon av «PSG, Leipzig eller Man City»

Konsekvensen er uansett lik. Laget, og alle på det, blir bedre av at nye løfter nivået.

 

                                                                   Ny omgang, fortsatt tøft!

 

2.omgang blir en mental test. Kampen føles, og er nok, tapt. Det er dog mantra på mine lag at man ikke skal gi opp (ref: juniorlagene).  Gutta forsøker så godt de kan, men det er en ærlig sak at Hasle/Løren er bedre. I tillegg er banen noe kort, så man kommer oftere til avslutninger. Man trenger ikke jobbe for NASA for da å finne ut at man med flere avslutninger får flere mål.

Vi fikk ingen mål i dag

Det ender stygt. 0-9 i sekken. Hasle/Løren er et bedre lag. Vårt fokus er og skal fremover fortsatt være, å bite tenna sammen. Holde på humøret og jobbe med det vi kan gjøre noe med.

Er fortsatt mang en kamper som skal spilles, og vi har i alle fall 2-3 kamper vi kan vinne. Allerede mot Bygdøy/Monolitten skal vi reise den berømte kjerringa og ikke ende som «Sinnatagggen»