G17: Målfest

Bærum G17- Korsvoll G17 17-3 (8-1)

Endelig er tiden moden for seriespill også for Gutter17. Nå skulle alt som ligner på avstand, skoletimer på Teams i pyjamas og trøtte ansikt etter lang sommerferie vaskes bort!

Vi mønstret 13 gutter og 2 jenter og var som multe i skogen klare for dyst mot en munter gjeng fra Korsvoll ikledd blått og hvitt. Takk også til Kaspersen og Suleman for bidrag, selv om utbyttet ble magre enn om dere hadde investert dem på flaxlodd! Gode holdninger og takk- så kommer det nok en sjokolade på neste trening som takk for bidrag.

Så får vi på G17 kontakte spilleagent Mino Raiola for å høre om prisen på Messi, Haaland eller andre som passer vårt budsjett!

Etter 10 minutter med litt avventende spill- for på dette nivået er det mulig å vite noe om nivå på motstander før kamp, så stakk vi ifra. Magnus C åpner målkontoen og derfra så vi oss ikke bakover. Det ble autostrada med Barry White på anlegget i 140 km/t !

Så kampens første, siste og (nesten) alt ellers tilhørte oss!

Tastaturet vil knekke av slitasje og hjernen min henger ikke med på alle mål. Dommeren som hadde mer fokus og mente det endte på 17 mot 3- og dommere tar jo aldri feil 😉

Som dere tusenvis av fans skjønner nå, så blir det vanskelig å beskrive kampen eller få noe verdifullt faglig sett ut av det. En haug av spillere kommer på skåringslista og til slutt spiller vi med litt «kæoz» bak i jakt på at mange skal skåre. Så de blå-hvite får noen mål. Det kan vi leve med

Ros til Korsvoll!

En munter gjeng før, under og etter kamp. Det ble aldri noe tull og ingen kort deles ut. Det tegner på en hyggelig gjeng med gutter som spiller og har det gøy sammen- essensen med breddefotball! Kommentarer satt løst og smilet løsere, så får det være at forsvarsorganiseringen var løsest av alt. Betyr lite i det store bilde!

Tilbake til oss. Ja, skjønner ikke helt hva jeg skal skrive om kampen. Vi fikk i alle fall trent på å bygge opp angrep, samtidig som de som sto igjen i forsvar fikk trent på forsvarsspill i undertall. Det får være dagens faglige dose.

Magnus sitt frispark!

Gutten fra stedet der alle gatenavn har bærnavn og bussnummeret er 150 (i alle fall het bussen 150 i gamle dager) spiller en god kamp fra sin offensive posisjon. Hans beste av i alt fem mål var frisparket som jeg var så heldig å fikk noen ok knips fra her- dessverre var jeg så klønete at jeg klarte å slette alle bildene fra gårsdagens kamp

Vi lar Ronaldo imitere Magnus:

Det får være alt i dag. Neste kamp er borte mot Fossum onsdag 25 aug, kl 1930