G17: Kanon fra start!

Fossum G17- Bærum G17 1-12 (1-6)

Det var flere som slapp løs på Ila denne tirsdagskvelden, for vår del var det spillegleden!

Endelig kamp, sol, fin bane og motstander. Et kinderegg av luksus.

Vi og dommer er klare…Hvor er Fossum? A) På skitur? B) Toalettet? C) Ved innbytterbenken.
Riktig svar kan sendes til NRK Hordaland, postboks 1030 Oslo.

Magnus var spesielt klar!

For fra avspark får Rykkinns store sønn ballen på sin venstre kant. Han forserer en og to, så klinker han til fra 25 meter og et kremmerhus i motsatt vinkel! 1-0 og drømmeåpning! Dette var en smakebit på hva gutta skulle by på i dag! Hadde det vært grillfest, så hadde ingrediensene vært hentet på Høvik Kjøtt og kolonial!

Rett nok så utligner Fossum til 1-1, men etter det ser vi kun motstander i bakspeilet a la Lewis Hamilton. Det blir formel 1 mot rallycross. Såpass mange mål kommer at jeg ikke husker verken hvem eller hvordan. Det som er det overordna bildet er at vi fortjener det vi skårer på, da vi spiller like fin fotball som denne musikkperla:

Vi byr opp til dans med spill denne schlageren verdig!

Det ender med 6-1 til pause, i en omgang vi tidvis spiller på nivå med sola som stråler! Spillet er variert og kanter brukes. Man skulle nesten tro vi har trent på akkurat dette?

Defensivt gjør vi noen bytter. Nico har prøvd seg som midtstopper, men følte det ikke var helt hans plass. Så da gjorde vi som Lincoln gjorde med general McClellan i 1862, dvs. Nico ble omdisponert der vi vet han kan gjøre ennå mer nytte (for de historieinteresserte så mistet gen. McClellan kommandoen fordi han var for forsiktig, og ble heller omplassert til andre slag lengre sør tidlig i Borgerkrigen).

Houston- we got controll over this!

Ny omgang- stadig progresjon

Vi startet med kun våre, så i pausen fikk lånespillerne innhopp. De bidro fint og ledet av kaptein Bendik så ble det like stor dominans på Fossumbanen som Israel avsluttet Melodi Grand Prix med på slutten av 70-tallet (med låtene Halleluja og Abanibi)

Halleluja-stemning ble det også i målprotokollen. Det renner inn såpass at man skal være født andre steder enn Elverum for å klare å holde tellingen. I etterkant ble jeg informert om 12-1. Så da stoler jeg på det.

Ser man bak målene, så ser man spilleglede og lagspill. Vil si samtlige virkelig sto frem som ett lag og bidro til at det ble en klar «bortesiger» på tippelappen! Det gledes at vi ikke skrudde oss av, og at alle fikk rikelig med spilletid.

Summa Summarum

I bakre rekker gjør vi kun en feil og den får vi betale for. For øvrig så har vi kontroll fra keeper + våre bakre firer. I det offensive spillet finner vi frem (gamle?) kunster. Det er kombinasjoner og bevegelser som man ellers kun finner fra denne go`biten fra Chopin:

Vår egen Niko med ferdigheter av en annen verden! Sett av tid og lytt!

Til slutt: Ros til Fossum for at de sto på kampen igjennom! Det var et hyggelig bekjentskap!