G17: Et lag for de spesielle tider

Bærum G17- Rustad G17     4-0  (2-0)

Dette var en kamp som egentlig skulle vært spilt på våren, men i og med vi har bedre organisering enn f.eks Bærums Verk sitt juniorlag, så ble kampen flyttet på riktig vis og innenfor fristen som kretsen gir lagene!  (BVHs eksempel er deres juniorlag mot vårt jr3 her forleden, der de verken klarte å stille lag eller si ifra i tide. Slikt er svakt).

Uansett, så da står vi der en lørdag med forfall både i fjern og nær tid inn mot kampen. Fordi jeg ante ugler i mosen, så ble yngre spillere hentet inn tidlig som reserver. Til tross for det, så manglet vi nesten alt og alle i forsvar + keeper. Så da stilte Thomas Seim opp i mål, mens Westrum ble hhv. back og midtstopper!

Klart for kampen om 3.plass på tabellen

Når vi har slengt ut en formasjon og navn til å fylle den som non-stop på en taktikktavle, så var det klart for fotball i aldeles nydelig forhold! 4-3-3 og avspark, sol og innbytterbenk. Med bringebærsaft på stor kanne. Kan det bli særlig bedre?

Vel, spillet kan. De hvite og grønne gjestene starter best og skaper noen halvsjanser. Thomas er med på notene. Det er som det skulle vært en marsj skrevet av Strauss.

Sakte, men ganske så sikkert, så kommer vi tilbake i kampen. Spillet på midten sitter bedre, langs kantene lurer truslene og offensivt har vi Bo, Tobias og Mario (lånespiller). Da kommer 1-0 på sjanse tre. Det er ikke fortjent ut ifra spill, men ser man på antall sjanser som ble skapt så er det til å leve med. Selv for den mest objektive analytiker.

Bortelaget går litt gretne og går rett og slett sur. Vi utnytter dødballer raske, spiller på kantene og fyller på foran. Allikevel er det Westrum som på en ball opprinnelig spilt fra seg selv (!!) som er angrepet bak 2-0.

Han løper fra backplass og i bakrom. Alene med keeper og 2-0. Det står seg til pause.

En overraskende betenkt benk i pausen

Pausepraten går i å dele ut ros. Ikke roser som Arbeiderpartiet gjorde i gata ovenfor ifm. Byfesten. Arbo og Høven kommer inn. Henke er alt ute med skade, og vi håper det ikke er langvarig. Videre så får Tobias spille forsvar og ja…..i det hele tatt er det Game of Thrones utpå der.

Rustad sin sympatiske trener hjelper med skadebehandling på Henrik! Et gjennomført sympatisk lag!

Vi er usikre på hva Rustad vil gjøre fra start i 2.omgang. Vår frykt er at de skal ut i 100!  Det viser seg tidlig at de er nærmere toppfarten til en gammel Lada, mer enn hva de er på en nymotens Ferrari!

Heldigvis for de rundt 15 tilskuere så er det gratis inngang! For det er ikke mye utpå der som er verdt noen kroner. Da er det bedre å gå på andre siden av klubbhuset for å kjøpe sukkerspinn og lodd på tivoliplassen!

Det fine er at mange får rikelig med spilletid, og vi skaper nok til å skåre mer enn de to målene vi faktisk skårer i 2.omgang. Med Bo sitt andre for dagen, og løpekongen «S.A» sitt første.

Flere, vel ja alle skal ha ros for å forstå situasjonen vi var i dag. At mange var borte og vi måte fylle uvante plasser. Folk melder seg og flere løser oppgaven bra! Så da er det tid for å belønne de med kampens tre stjerner:

***  Thomas Seim. Tar hanskene og holder målet skinnende rent. Ute i feltet, redder alene med angriper og setter i gang med gode kast. TAKK!

**  Bo. To mål og alltid en fare på topp. Fysisk og nå også løpsterk.

* Stoltz, SA, Westrum. Er umulig å skille dere. Solid hvor enn dere var i dag. Så da får det heller gå litt inflasjon i stjernene i dag!

Til slutt, nå er denne tabellen hyggelig lesning:

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=153549

Noen ord om det er på sin plass. For vi er nå på 3.plass med 14 kamper spilt. Det er mange lag, og vi er mange spillere. Så status litt over halvveis er oppløftende, og spesielt om vi sammenligner med fjoråret. Kort sagt: Vi har mye på gang og mer moro skal det bli fremover!