G17 Bredde: Tæl, trøkk og Julian bak uavgjort!

Bærum G17- Skeid G17  1-1  (1-1)

 

Serieåpning sto for døren for G17, et lag med mix av 01 og 02. Motstander for dagen var Skeid, et lag vi hadde fin jevne kamper mot i fjor. Men det er dårlig pressedekning på breddefotballen, og vi er nok et av særs få lag med jevnlige referater, så det er vanskelig å vite hva som er status på lag fra i fjor til i år.

Vi selv har hatt en fin treningsuke bak oss, med godt oppmøte og solid trøkk.

Trøkk også på oppvarmingen!…vel, Leon?

Så et snev av optimisme fantes før avspark. I starten er det røde fotballaget fra andre siden av Oslo noe bedre. De er gode på pasningsspill, men vi har brukbar kontroll i siste del av banen, så selv om de får til pasninger på midten, så stopper vi de fra å få uttelling.

Jo mer kampen tikker av sted, jo mer kommer vi inn i kampen. Samtidig sitter spillet bedre. Så de siste 15 minuttene av 1.omgang skaper vi nok til å ta ledelsen. Noe vi i og for seg gjør. Yonas kommer inn, flikker til Frende som løper fra 30 meter, 20 meter…inn skrått mot mål. Bare keeper igjen. Null problem for den kommende Australiareisende. Ballen legges rolig i hjørnet og vi jubler for 1-0!

Frendes skudddfot er mer frykta enn en Redback Spider (han reiser til Australia i sommer)

På slutten så holder Håkon på å knekke en motspiller når han leker lokomotiv og deiser inn i en motstander. Korrekt idømt frispark fra farlig hold. Heldigvis så trenger ikke Snåsamannen å komme med en håndspåleggelse. Han kommer med litt hjelp seg opp på beina, og ut på benken.

Derimot så utligner Skeid på nevnte frispark. En bue over mur og Julian bakerst. 1-1 noen minutter før pausen. Det skjer lite de siste minuttene av 1.omgang, så vi tar oss et eple hver med uavgjort halvveis.

Lydhøre gutter i pausen!

 

                                                           Vi våkner til liv!

 

Ny omgang er nye muligheter. Som i 1-omgang så starter Skeid bedre, men vi kommer inn i kampen. Begge lag skaper muligheter, men ingen setter. For oss redder god laginnsats og Julian de muligheter som Skeid skaper. Er godt å ha en solid keeper når forsvaret en gang iblant blir utspilt.

Samtidig så må vi gjøre en rekke bytter for kreftene tar slutt. Folk blir stokket om på «fotballsjakkbrettet», men vi beholder formasjonen.

Det er en klar nerve i kampen. For det er tydelig at ingen av lagene ønsker noe annet enn seier. Dermed er det kanskje ok det ender uavgjort? For i denne kampen kunne begge lag virkelig fått med seg alle poengene. Men dagens gode dommer blåser av litt etter at lyset har skrudd seg av!

Eirik og jeg gjentar gjerne det vi sa på benken etter kampen:  Veldig god laginnsats, god vilje i alt vi gjør. Samtidig så ser vi en bedring i selve banespillet jo mer kampen skrider frem. Det blir spennende å se serien fremover, men vi er trygge på mange gode og jevne kamper!

Vi har i alle fall startet til godkjent +!

Vi takker sympatiske Skeid, dagens gode dommer og våre egne fans for kampen!