Reisebrev del 2 fra Kina: Lokal moro i storbyen Beijing

Så har vi gjort unna fire dager. Klokka har passert midnatt lokal tid, vi er hjemme fra en sen middag med VM-kveld på nærmeste spisetid. Fortsatt ingen syke, i alle fall ikke noe mer enn at varmen kan plage oss noe.

Så på dag 3 dro vi til vannpark. Alle ble med, for det å kjøle seg ned i 40 varmegrader er vel knappest noen dårlig ide. Morsomt nok så begynte det å regne 5 minutter etter at vi hadde betalt inngangspenger til utendørsbiten av vannparken!  Kjølt ned ble vi uansett 😉

Så ville gutta på marked, og pengene satt noe løsere. Det ble handlet til ymse kvalitet og prisklasser. Det som er sikkert er at alt som ble handla ikke er ekte vare.

Dagen i dag ble en morsom opplevelse. Det er Kina slik jeg elsker det. For vi har en plan, og på metroen på vei dit så kommer jeg i prat med en lokal kinesisk dame. Hun er staselig kledd i baseballuniform. Lang samtale kort: det endte med vi ble invitert til å spille baseball med laget hennes!  Så en total forandring i planene, og nedenfor kan dere nyte bilder av gutta i aksjon:

Våre nye venner Kathy og Xen som tok oss med på en heldag et sted i utkanten av Beijing!

 

 

 

Vi inviterte Kathy på lunsj!

Kathy forklarer kasteteknikk

 

Torkel er første slagmann ut!

Aaron, Zidane og Gaute i samtale med et ungdomslag. Som for øvrig var gode.

Pretlove ble fintet ut på Falklandsøynene

Neste reisebrev kommer nok mandag kveld norsk tid. Med forbehold at nettet i landsbyen Zhouzhuo er stabilt nok.