G17: Bra spill, svake i begge boksene

Rustad G17- Bærum G17  2-2   (2-1)

I vår nest siste kamp for året så ventet Rustad på bortebane. En motstander vi slo 4-0 hjemme, men som di dag stilte med sterkere mannskap å ga oss en god fight kampen igjennom.

Høsten er definitivt her

Vi starter kampen best. Av kampens fire første muligheter så skaper vi tre av de. To av de er store, men som det skulle vise seg kampen igjennom så sliter vi med å sette mulighetene. Så det er beskrivende at vi skårer først på et «klabb-og-babb-mål». En dødball som aldri blir klarert, og til slutt får «Henke» en kraftig nok fot på den slik at den går i mål. 1-0 til oss etter ca 15 minutter.

Vi er ikke lenge i paradis, for Rustad går rett i angrep fra avspark. De klarer å skape et trykk der oppe, og utligner kun minutter etterpå.

Resten av omgangen er jevn, men det er Rustad som skårer etter at vi gir de en alene med keeper mulighet. Så selv om vi klarer å sette et bra press de siste 5 minuttene, så står 2-1 til hjemmelaget seg til pause.

Samhold!

Det som det snakkes om i pausen er at vi spiller bra, sett bort ifra i egen og i motstanderens boks (16-meter). Der er vi til gjengjeld veldig svake. Vi gjør våre første bytter, og Henrik Høven skal vise seg frem i 2.omgang.

Høven leder ann og vi starter 2.omgang veldig bra. Noe av det bedre vi har sett i høst. Det spilles, treffes og løpes. På alt, bortsett fra i motstanderens 16-meter. Der er vi vaksinert fra å skåre. Selv da vi er alene med keeper, eller står på kort hold, så bommes det. Kraftig. Vi treffer ikke målet engang.

Når vi får straffe midtveis i omgangen, så håper vi alene at det er øyeblikket som skal snu kampen. Dessverre er det ikke slik, for den settes utenfor. Som viser så tydelig at dette ikke er dagen.

Vi viser tegn til frustrasjon, men klarer å holde såpass trykk at vi får flere sjanser. Som til slutt betyr mål. riktig vei! Tobias får en fin ball på kant, så selv om han står 3.5 meter i offside, så fortsetter spillet. Han løper fint langs kant og legger inn. Der kommer Martin W og krangler inn målet. 2-2 og det er fortsatt 15 minutter igjen. Håpet er der og vi viser tegn på fornya krefter.

Dagens to målskårere: Henrik K og Martin W

Det er vi som står for det meste av spillet nå. Vi på benken fryser, men spillet ute på banen varmer. Vi håper det holder til et mål til, men dessverre så renner tiden ut. 2-2 blir altså sluttresultatet og vi kan være mellomfornøyde med det.

Det positive er starten av hver omgang, og spesielt at vi er såpass gode i de første 15 minuttene av 2.omgang. De viser helt tydelig at vi er et godt fotballag.

Negativt er at vi på to forsvarsfeil og mange angrepsfeil gir fra oss muligheten til å vinne kampen. Sånn sett er uavgjort et helt ok resultat. Det ene poenget betyr at Høvik gikk foran oss på tabellen. Men med hjemmeseier mot Lambertseter i siste kamp, og poengtap for Høvik mot Ski, så ender vi foran.

Vi skal gjøre vår del av jobben mandag 16 oktober kl 2015 under særdeles dårlige lysforhold på Stadion!

 

Kampens tre stjerner:

*** Ingen

**  Ingen

*Henrik Høven. En solid 2.omgang og som jrspiller Martin sa «han likte måten Henrik snakket til andre på». Positiv prat og innsats til 1000!