G16 Bredde: Pangstart!

Bærum G16 Bredde- Ready G16 Bredde 4-2 (3-1)

Vi har holdt det gående i vinter med to treninger i uka, mens kamper har det blitt sparsomt med. Så jeg tror nok alle, meg inkl, var usikre på hvor vi sto foran årets første 11er kamp. At vi i tillegg mistet Leon B, Mats W og Andreas P B før seriestart gjorde ikke situasjonen lettere for oss.

Så det var like usikkert hvordan vi skulle gjøre det her som hvem som skal ende opp som demokratenes presidentkandidat! Ender vi opp som «Mayor Pete» eller Amy Klobuchar?

Så over til selve kampen, det er mer enn nok å skrive om. For kampen ble underholdende for de 11 tilskuerne som holdt ut blant sure vindkast og annet.

Vi starter oppløftende og skaper to-tre muligheter vi burde ha skårt på. Samtidig så ypper Ready sine nest beste 16-åringer seg på kontring. Men Felix og «Sol» har god kontroll foran eget mål.

ÅRETS MÅL ER SKÅRT!

Ja, det er første kamp av sesongen. Men dette er på nivå med «Hole in One» i golf, eller svensk seier i langrenn. Det skjer kun en gang i året. Toppen.

Så også med den missilen av et skudd som Adrian W står for. Jeg tok et øyemål hvor man sto når han skjøt, og skrittet opp derfra etter kampen.

41 meter! Elefantskritt. Det er langt som et uår i kornåkeren. Enda bedre er at det ikke er keepertabbe. Skuddet går tverrligger inn fra 41 meter! Motstandertrener kom med en beskrivende replikk «synd ingen filmer».

Vi fortsetter vårt gode spill

Etter 1-0 har vi fått en solid dose EPO. Så vi spiller fin fotball på Kadda. Det ble plutselig ikke så kaldt lengre. Glede blir nesten til eufori når vi går opp til etter godt forarbeid langs kanten og Almin B setter inn 2-0 fra kort hold.

Allikevel så viser Ready at kampen ikke er avgjort. De melder seg på når de reduserer til 2-1 i en pussig situasjon. Selv 12 timer etterpå i skrivende stund så vites det ikke om dommeren hadde blåst frispark eller ikke. I forvirringen så tar Ready og utnytter det, og på et vakkert skudd skaffer seg håp om poeng.

Det er litt frem og tilbake rett før pause, men det er våre Gule helter som får et mål til. Denne gang med lånespiller Petter P. Som har en hurtighet ikke sett siden Jesse Owens under Berlin-OL i 36, og med motoren til Emil Zapotek!

Det diskuteres i pausen (fra tidligere kamp

Saft, tilbud på mellombar og litt prat

Det meste av pausen gikk nok med til å spise mellombar med kokossmak. Har vært tilbud på butikken og gutta «mønsja» nedpå. I tillegg roser jeg de for det meste, mens jeg oppfordrer til samme innsats foran de siste 40 minuttene.

Innpå med to debutanter. Magnus KT og Håvard «Tottenham» S! Begge 05, så vi kan ikke engang rane de for konfirmasjonsenger.

De viser tøffhet og trøkker til. Begge med etter hvert ut med (kjenning til) skade, men viser de så absolutt kan bidra på dette nivået!

Vi byttet en del i pausen, og vi mister litt «god-følelsen». Så kampen lever selv om følelsen i fingre og tær er i ferd med å dø. Midtveis så er Ready så nære som det er mulig, når de skyter i stolpe og ballen danser som djevelen selv på strekk. Vi får den unna… langt unna..

…Faktisk helt til Abdi som får den alene med keeper og gjør ingen feil. 4-1 og mental kalddusj for tapre Readygutter.

Apropos tapper. En Readyspiller får med uhell en knott eller fire i pannen, og ser fort ut som en som har fått juling av Mike Tyson i sin «prime». Heldigvis har vi lege tilstede og med kyndig hjelp så får man stoppet blødning, bandasjert og sendt Readygutten til legevakta for å sy. Vi ønsker GOD bedring!

Så resten av kampen er ikke så viktig der og da. Med 10 minutter igjen. Jeg bistår med skadebehandling og mister slutten. Ryktene skal ha det til at gjestene skåra et mål, og det endte 4-2.

Totalt sett fortjent etter en meget god 1.omgang, og en ok 2.omgang. Gledelig å se 05-gutta klare seg fint og bedre enn fint! Samtidig skal Felix N T ha skryt og viser seg verdig kapteinsbåndet når han stiller opp som solid midtstopper kampen igjennom! God i spill og ledertype i laget!

Da blir det inflasjon på bestemannspremier. Omtrent om når Oprah delte ut biler. Vi på bredde har ikke det budsjettet, så det gikk i «Milky Ways»

Abdi får fordi han visste hvem Einar Gerhardssen var. På bredde er det mange veier til sjokolade, der kunnskap er nummer EN 😉

Oppsummert:

Bra eller bedre spilt av samtlige i åpningskampen! Dette kan bli en morsom sesong. Takk til Petter P og «Sol», samtidig takk til sympatiske Ready for en fin kamp!

Neste nøtt å knekke er Haslum på mandag 8 april. kl 1845.