G16 Bredde: Laget viste seg fra en sterk side i serieåpning

Hasle/Løren G01 Bredde- Bærum G01/02 Bredde  1-8  (0-5)

Endelig var det klart for serieåpning! Vi har ventet i 10 lange og i 10 kalde på dette. En og annen treningskamp har det blitt, men nå var både været og serieoppsettet med oss! Vi har mange nye lag i vår serie, deriblant dagens motstander:  Hasle/Løren.

Hva kan man si om de? Jo, de har akkurat fått en ny og fin bane. Klubbhuset ligger i behagelig avstand fra banen og de hadde åpen kiosk. Mer krever ikke vi. Topp! Klubben som helhet er jeg litt usikker på hva har av ambisjoner, men de har et A-lag i 4.divisjon (bunn av tabellen), et juniorlag (bunn av tabellen) og en rekke yngre lag som hovedsakelig spiller på breddenivå. Så de skulle matche oss på breddedelen av Bærum fint.

Vi har nok biler når vi setter av sted fra Kadda, og et stort TAKK til de ivrige foreldrene som var med og bidro!

Kloke hoder i skjønn harmoni!

Om selve kampen så får vi det som kalles drømmeåpning. Frende har gått ned fra SATS og kan mer enn å vise oss rundt i Roma! Nå tok det kun et minutt før vi skåra sesongens første mål. Det er en lekker chip over keeper og listen er lagt.

Vi følger fint opp og er hele tiden bedre enn våre hyggelige verter. Vi får til banespillet brukbart. Det går ikke alltid på skinner, men vi sporer heller aldri av. Så om ikke til laud, så står det til en tommel opp!

Ti minutter ut i kampen så får Hasle/Løren en helt korrekt straffe, og Håkon som er synderen får også gult kort. Det er fem minutter i fryseboksen. Det er heldigvis siste året vi har den regelen.

Skuddet er bra, men går i stolpen. Vi er heldige der.

Drøyt et kvarter er spilt når Patrick fyrer av sted et langskudd. Det har tidlig en god retning og som putten til Sergio Garcia når han (endelig!!) vant Masters forleden, så var retningen hele tiden på vei til hullet/målet!  2-0.

God målteft og spenst: Patrick

Vår tredje mål er et lekker lagskåring. Starter med Håkon, som spiller til Frende som løfter blikket som en hauk på jakt, og ballen flikkes videre til Patrick som er alene og setter sitt andre for kvelden og lagets tredje mål! Altså 3-0 på kuleramma.

Like etterpå så avgjør Kevin kampen med sin skåring. 4 Gule kuler er flyttet fra venstre til høyre på ramma. De rød kulene er ikke rørt ennå.

Vi rekker en til før pause, nå med Philip som kriger inn en skåring i boksen. Like etter tid for frukt, ros og en plan for 2.omgang. Pluss våre sedvanlige bytter, for vi er så mange så vi må sjonglere på laget.

Vi er litt svakere i 2.omgang. Noe skyldes fordi Frende er et avtalt bytte på forhånd, og når man tar ut motoren så fungerer ikke bilen. Eller som i vårt tilfelle, midtbanen. Det blir mindre ballinnhav og spill, men ikke noe krise.

Mer jubel på midten i 1.omgang enn i 2.omgang

Så det er helt rettferdig at Hasle/Løren skårer omgangs første mål når vi er forvirret som hodeløse høns i feltet. Så 1-0 i 2.omgang, eller 5-1 sammenlagt om dere vil.

Vi slår tilbake kjapt, for det er ca halvspilt i 2.omgang. Zidane skyter, keeper gir retur og Philip er på hugget som avtalt. På vårt nivå er keepere ofte (kun) skuddstoppere. Altså, de stopper skuddet, men gir returer. Det var tilfellet nå, og der er Philip førstemann på ballen. En enkel skåring som kommer av god fokus. Bra Philip!

Philip får velfortjente gratulasjoner!

I de siste minuttene deler Ane ut wienerstang til benken, borte så vel som hjemme-foreldre! Stemningen er god overalt, og gutta ute kvitterer med å skåre to mål på tampen. Først 7-1 med Patrick etter fint kombinasjonsspill foran mål.

Så 8-1 og game, set and macht til Bærum Sportsklubb med innbytter Ali.

Som det fremgår av referatet så er vi best offensivt, blir lite truet bakover. Når det først skjer er vi ofte først i duellene langs bakken eller i lufta. Resultatet gjenspeiler forskjellen på lagene i dag.

Så vi starter bra både på resultattavla og viktigere, hvordan vi spiller som et lag!

Det er ikke helt sommer ennå.

Neste kamp er søndag kl 1330 på Stadion! Håper å se enda flere folk da! Vel møtt!