G16.2: Vi får god referanse mot et godt GUI

Bærum G16.2- Gui G16 1-4 (0-1)

Etter to seiere, noen skader og litt omrokkering så var vi klare for runde 3 i seriespillet. På motsatt halvdel ventet GUI- et lag vi alltid har slitt mot. De rekrutterer fra et stort område etter sammenslåingen og er alltid en tøff nøtt å knekke. Så også i dag skulle det vise seg.

Flotte forhold mellom to topplag i 3.div

Moro med god motstand

Ja, selv om alle som leser vet vi tapte og det fortjent, så er jeg fornøyd med at vi møter gode lag. For det er slik vi får utvikle oss, og ikke minst: seirene smaker bedre når vi må jobbe for det. Er null trygd å hente her. I beste fall «attføring» som det heter der jeg vokste opp mellom melkespann og beitende kuer.

For tidlig i kampen så er de mørkeblå fra det jeg antar er Senterparti-område (men uten å sjekke opp sannhetsgestalten i det), laget som fører ann. Rett nok hører jeg ikke Trygve Slagsvold Vedum le fornøyd, men hadde han vært tilstede så kunne han kostet på seg en liten latter.

For GUI fører ann. Så får de også malt kornet hos mølleren/kjernet melken etc i form av en tidlig skåring. Så ja, vi er et hakk under de.

Så kjemper vi oss tilbake. Vi er nok aldri så mye bedre, men utover omgangen er det jevnere. Og det er slike kamper vi liker! All ære for innsatsen som legges ned og god lagmoral.

Det som mangler hos oss er uttelling. Det er innlegg, skudd og annet, men vi finner ikke opp verken krutt eller oppskrift på mål. Så 0-1 står seg til pause.

Et ekstra gir- hos GUI

Vi berømmer innsats og tæl, lagånd og mange hederlige forsøk. Samtidig så ønsker vi å korrigere deler av angrepsspillet. For de store sjansene er det ikke så mange av. En sporadisk i histen og pisten, men få blir skremt søvnløse.

Så kommer 2.omgang i gang med kampplan og nye krefter. Dessverre har også GUI korrigert og de klarer å skaffe seg tilbake overtaket. Nå er de faktisk en del bedre. Sånn er det bare. Så med overtak kommer sjanser, og med det kommer….mål. Tre av de på få minutter. Så etter ca 60 minutter står det 0-4 og den eneste vinden som blåser er den sure fjordvinden. Vi har mistet pust og tatt telling. Vi er nære nå med å få en TKO som det heter i boksningens verden.

Så finner i alle fall jeg glede i at vi ikke rakner og går sur. At vi taper er nok klarere enn himmelen per kl 1958, men vi forsøker etter beste evne å spille. Det legges ned innsats til tross for noen mål imot!

Så på tampen skårer Alex en suser av et frispark slik at det ender 1-4 i runde tre.

Summa summarum:

GUI gir oss god motstand og tar en tidlig ledelse. Vi kjemper oss tilbake og kunne skårt. Men vi mangler en skikkelig målsnik. Så sjansene blir ikke omsatt, men defensivt har vi noenlunde kontroll ut de første 40 minuttene.

I 2.omgang så er forskjellen mer tydelig. GUI spiller oss ut, og de punkterer kampen halvveis når de leder 0-4.

Mest positivt er at vi har god lagmoral og innsats, pluss at jeg liker å møte gode lag. Da får vi referanse på hvor vi står som 2.lag, og hva vi kan jobbe med videre på trening. Hint: Angrepsspill og avslutninger